banner204

banner177

banner193

banner205

Nilüfer'de bayram coşkusu sokaklara taştı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Nilüfer'de de kutlandı. Nilüfer Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na çelenk sunan Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, “Çocuklarımız geleceğe sahip çıkarak, Atatürk ilke ve inkılaplarının peşinden koşacaklar" dedi. 

BURSA 23.04.2019, 13:13 23.04.2019, 14:09
Nilüfer'de bayram coşkusu sokaklara taştı

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) kuruluş yıl dönümünde Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün, dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Nilüfer’de de halkın geniş katılımı ile kutlandı.

Nilüfer Belediyesi’nin çelenk sunma törenine CHP Bursa İl Başkan Yardımcısı Alper Özdemir, CHP Nilüfer İlçe Başkanı Özer Anaç, Nilüfer Belediye Başkan Yardımcıları ile Nilüfer Belediye Meclisi Üyeleri, muhtarlar, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi. Törende, Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem’in Atatürk Anıtı’na çelenk sunmasının ardından sivil toplum kuruluşları ve siyasi partiler de çelenklerini sundu.

ERDEM: ÇOCUKLARIMIZ GELECEĞİMİZİ İNŞA EDECEK

Tören alanında açıklama yapan Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, bütün çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Başkan Turgay Erdem, “Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk, Büyük Millet Meclisi’ni kurup, ilk milli mücadeleyi başlattığı ve kurtuluşumuza ilk adımı attığı günlerdeki bu mücadeleyi çocuklarımıza armağan etmiştir. Her türlü çalışmada çocuklarımıza önemli görev düşüyor. Çünkü çocuklarımız, bizim geleceğimizi inşa edecek nesillerdir. Çocuklarımızın, geleceğe sahip çıkarak, Atatürk ilke ve inkılaplarının peşinden koşacaklarına inanıyorum” ifadesini kullandı.

Programa, Bursa Valisi Yakup Canbolat, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Nilüfer İlçe Kaymakamı Avni Oral, Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, Bursa İl Jandarma Komutanı Hakan Saraç ile protokol üyeleri katıldı. Alanı dolduran çocuklar ve vatandaşlar da bayram coşkusu yaşadı. Kutlama programında çeşitli okullardan öğrenciler sundukları gösterilerle bu özel günü renklendirdi. 

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:22
Güneş 06:47
Öğle 13:14
İkindi 16:45
Akşam 19:31
Yatsı 20:50
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P