banner177

banner193

Oktay Yılmaz'dan birlik vurgusu

 Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, ilk istişâre toplantısını AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi teşkilat mensuplarıyla yaptı. Yılmaz, birlikte başaracaklarını söyledi. 

BURSA 10.04.2019, 18:20 10.04.2019, 18:27
Oktay Yılmaz'dan birlik vurgusu

Görevi devralmasıyla birlikte hızlı bir tempoyla çalışmaya başlayan Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, AK Parti ve MHP teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi. Yıldırım Belediyesi Planlama ve Kentsel Gelişim Merkezi’nde düzenlenen değerlendirme toplantısına Başkan Yılmaz’ın yanı sıra AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Ali Erbay, Milliyetçi Hareket Partisi Yıldırım İlçe Başkanı Serkan Aydemir, meclis üyeleri ve teşkilat mensupları katıldı. Seçim sürecinde hiçbir beklenti içerisinde olmadan fedakârca çalışan AK Parti ve MHP teşkilat mensuplarına teşekkür eden Başkan Yılmaz, “Yola çıkarken birlik ve beraberlik işin başı dedik. ‘Sensiz olmaz’ dedik. Bu iş sizinle oldu, inşallah sizinle devam edecek. Zor bir süreç yönettik ve bu süreçten alnımızın akıyla çıktık. İlçemizle beraber Bursa’da önemli bir başarı elde ettik. Gönüllü olarak bu davada hiçbir beklenti içerisinde olmadan bizlerle yol arkadaşlığı yapan hem AK Parti hem de Milliyetçi Hareket Partisi teşkilat mensuplarına teşekkür ediyorum” dedi. 


"Yıldırım hızıyla çalışacağız” 


Toplumun refahını sağlamak adına bütünü kuşatan yaklaşımla hareket ederek bir yol haritasıyla izleyeceklerini vurgulayan Başkan Oktay Yılmaz, “Önümüzdeki 5 yıllık süreçte Yıldırım’ın yarınlara çok daha güçlü bir şekilde hazırlanabilmesi için ekibimizle birlikte elimizden geleni yapmaya çalışacağız. Yıldırım’da, ‘yıldırım hızıyla’ çalışmak gerekiyor. Bu yükü kaldıracaksak meclis üyelerimizle, teşkilatlarımızla, sivil toplum kuruluşlularımızla, muhtarlarımızla ve hemşerilerimizle birlikte çalışacağız. Bundan sonraki süreçte de sahada birlikte olacağız. Toplumun bütününü kuşatan bir yaklaşımla hareket ederek hemşehrilerimizin tamamının huzurlu ve mutlu olmasını sağlayacak bir yol haritasıyla çalışmalarımıza devam edeceğiz” diye konuştu. 

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:43
Güneş 06:14
Öğle 13:08
İkindi 16:52
Akşam 19:52
Yatsı 21:17
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P