banner177

banner193

ORHANELİ BELEDİYESİ'NDEN DEPREMDEN ETKİLENEN VATANDAŞLARA 'DOST ELİ'

Orhaneli Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışının bir yansıması olan Dost Eli Mağazası ile depremzelerin yaralarını sarıyor. Belediye bünyesinde faaliyet gösteren, etiketli giyim ürünleri ve gıda reyonundan oluşan Dost Eli Mağazası kurulduğu günden itibaren Orhaneli’de yaşayan dar gelirli ve ihtiyaç sahibi kişilerin yardımına koşuyor.

BURSA 24.02.2023, 10:01
ORHANELİ BELEDİYESİ'NDEN DEPREMDEN ETKİLENEN VATANDAŞLARA 'DOST ELİ'

Yetişkin ve çocuk olmak üzere tüm yaş grubuna hitap eden çeşitlilikte olan kıyafetler Sosyal Hizmetler Birimine başvuran vatandaşlara ihtiyaçlarına göre belirlenerek teslim ediliyor. Dost Eli mağazası bulunduğu konum itibari ile özellikle yardım talebi ile gelen kimselerin dışarıdan görünmeyeceği şekilde konumlandırılmış durumda.

İlçeye yerleşen depremzedelerin yüzünü güldüren ve desteğini esirgemeyen Dost Eli Mağazası deprezedelerin tek tek kapısını çalarak gıda malzemesi desteğinde bulundu. Sosyal Hizmetler Birimi çalışanları ile beraber sahaya çıkan görevliler vatandaşlara hazırladıkları destek paketlerini teslim ederken talep ve ihtiyaçlarını temin etmek üzere bilgi aldılar.

Gönül belediyeciğini en güzel şekilde yapmak üzere Dost Eli mağazısının açılışını gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Aykurt; “ Ülkemizi derinden sarsan, yüreklerimizi acıtan deprem felaketinin ardından birlik ve beraberlik içerisinde yaralarımızı saracağımıza canı gönülden inanıyoruz.

Gönüllerimizin deprem şehirlerimizde attığı, yas içinde olduğumuz bu günlerde elimizden gelen gayreti tüm hemşehrilerim ile beraber göstermeye devam etmekteyiz. Deprem bölgesinden gelerek ilçemize yerleşen her bir vatandaşımızın geçmiş olsun dilekleri ile kapısını çalarak, ihtiyaçlarını belirleyip teminini gerçekleştirmek bizim yegâne görevimizdir.” Şeklinde açıklamalarda bulundu.  

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:30
Güneş 06:04
Öğle 13:07
İkindi 16:54
Akşam 19:59
Yatsı 21:27
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P