banner209

banner177

banner193

PROFESYONEL ALTYAPI VE ÜSTYAPI ÇÖZÜMLERİ KRD YAPI’DA

Bursa’da faaliyet gösteren KRD Yapı, Güney Marmara başta olmak üzere 14 bin kaleme yakın ürün çeşitliliğiyle altyapıdan, üstyapıya birçok alanda hizmet veriyor. Genel hatlarıyla; alt yapı, üst yapı, boru grupları, mekanik ve ısıtma sektörüyle ilgili toptan satış gerçekleştiren KRD Yapı nalburlar, mekanik proje firmaları başta olmak üzere geniş bayi ağı ile hizmet ağını genişletmeye devam ediyor.

BURSA 03.11.2021, 14:20 03.11.2021, 14:40
PROFESYONEL ALTYAPI VE ÜSTYAPI ÇÖZÜMLERİ KRD YAPI’DA

KRD Yapı Kurucu ortaklarından Sedat Şakir, firma hakkında bilgiler verdiği açıklamasında KRD Yapı’nın ürün ve hizmetlerini anlattı.

KRD Yapı’nın kuruluş hikayesini ve hedeflerini anlatan Sedat Şakir, “Harun Dağ Ve Nurullah Kara’nın kurucusu olduğu Karadağ Yapı’nın sektördeki etkinliği ve benim 28 yıllık bilgi birikimim birleşmesiyle KRD Yapı kuruldu.” ifadelerini kullandı.

“10 BİNDEN FAZLA ÜRÜN ÇEŞİTLİLİĞİ”

KRD Yapı’nın yapı ve ısı sektörüne hizmet eden bir şirket olduğunun altını çizen Şakir, “Yapı alanında İnşaat malzemeleri başta olmak üzere 14 bin kaleme yakın ürün çeşitliliğimiz var. Isı sektöründe ise mekanik proje işlerinde kullanılan ısıtma grubuyla ilgili tüm ürün gamını içeriyor.

PPRC Boru, kompozit boru, atık su borusu, yerden ısıtma boruları, yerden ısıtma straforu, vana grupları, radyatör gibi birçok çeşidi kapsıyor. Alçı, alçıpan, betopan bunların yanı sıra profil gruplarımız, taş yünü, cam yünü, ısıtma, soğutma, yangın gruplar, bina tekniği ürünleri, pompa hidraforlar, demir boru çeşitleri, dreneaj, sondaj, damlama , sulama, otomatik sulama, şehir şebeke içme suyu borusu, doğalgaz borusu üst yapı, alt yapı borularının toptan satışını gerçekleştiriyoruz.

Bizim önceliğimiz şu anda alt yapı, üst yapı ve diğer boru gruplarının tamamı bizim ağırlıklı olarak iş hacmimizi oluşturuyor. Bina içi tesisat boruları üst yapıyı oluştururken, kanalizasyon ve içme suyu boruları da alt yapı boru grubumuzu oluşturuyor bunu yanı sıra bunların yardımcı ürünleri de bünyemizde bulunuyor. Kısacası Yapı malzemelerinin toptan satışını gerçekleştiriyoruz” dedi.

“GÜNEY MARMARA’YA TOPTAN SATIŞ HİZMETİ SUNUYORUZ”

Güney Marmara bölgesine hizmet veren toptan satış gerçekleştiren bir yapıyı benimseyerek faaliyet gösterdiklerini aktaran Sedat Şakir, “Bursa, Bilecik, Eskişehir, Kütahya ve Balıkesir başta olmak üzere bu şehirlere satış gerçekleştiriyoruz.  Nalbur, mekanik proje firmaları başta olmak üzere bayilerimize ürün gönderiyoruz. Müteahhitlere veya tüketiciye mal satan bir noktada değiliz. Satışlarımız büyük oranda toptan gerçekleşiyor”

“28 YILLIK TECRÜBE KRD YAPI İLE TAÇLANDI”

Benzer sektörlerde 28 yıllık bilgi birikimine sahip olduğunu aktaran Şakir, “Sektörde yaklaşık 28 yıllık bir geçmişse sahibim. Polisan Boya Bursa Bölge Müdürü, Pak Plastik Güney Marmara Bölge Müdürü ve Kalde Bölge Müdürü olarak görev yaptım. Son olarak Karadağ Yapı’nın kurucuları olarak Harun Dağ ve Nurullah Kara ortaklığında KRD Yapı’yı kurduk. Sektörde eski olsak da kısa zamanda yakaladığımız büyük başarının arkasında şüphesiz verdiğimiz sözleri yerine getiren bir firma olma özelliğimiz satışlarımızı etkiliyor. Belirli kurallar ve prensipler çerçevesinde hedeflerimize ilerlemek istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

“İLK HEDEF 10 ÜLKEYE İHRACAT”

KRD Yapı’nın hedeflerinden bahseden Sedat Şakir, “İlk etapta 10 ülkeye ihracat gerçekleştirme amacındayız.  Afrika, Ortadoğu ve Avrupa’da söz sahibi olma hedefindeyiz. Ürünlerimizin büyük çoğunluğu yerli ürünlerden oluşuyor. Yüzde 99’luk yerli ürün oranıyla ihracat hedeflerimizi gerçekleştirmemiz durumunda ülke ekonomimize de katkı sağlayacağımızın bilincinde ve inancındayız.  Altyapı, üst yapı, boru grupları, mekanik ve ısıtma sektöründe Türkiye’de ve dünyada söz sahibi olmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

“BÖLGE ÜLKE TİCARETİNE KATKI SAĞLAYACAĞIZ”

Bölge ticaretine ve ülkemize katkı sağlamayı hedeflemenin yanı sıra KRD Yapı olarak her zaman iyi işlerle anılmak amacıyla, sözünde duran, yaptığı işin arkasında olan, hiçbir iş ortağımızı veya partnerimizi mağdur etmeden, onlardan tek bir şikayet bile gelmeden tamamen memnuniyet ve performans odaklı bir yapıyla hedeflerimize ilerleme gayretindeyiz. Bölge yapısını doğru analiz edip yapılanmayı doğru kurduğumuzda burada hata yapmadan herkesin memnuniyeti sağlamış olacağımızı düşünüyorum.

ÜRÜN VE HİZMETLERİMİZ


  • Üst yapı boru grubu 

  • Alt yapı boru grubu 

  • Yalıtım grubu 

  • Vitrifiye grubu

  • Armatür grubu 

  • Radyatör 

  • Vana grupları 

  • Kollektöt grupları

  • Otomatik sulama grupları 

  • Tarımsal boru grupları 

  • Fittings grupları 

  • Mekanik grupları 
  • Yapı grupları

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 02 Mayıs 2024
İmsak 04:19
Güneş 05:56
Öğle 13:06
İkindi 16:56
Akşam 20:06
Yatsı 21:36
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P