RAKİPSİZ MARKA MİLWAUKEE’NİN GÜNEY MARMARA’DA TEK TEMSİLCİSİ ‘ORİYON’

Endüstriyel alanda dünya devi markaların bölge bayiliğini yapan Oriyon, satış sonrası yedek parça ve servis hizmetleri ile Bursa ve Güney Marmara’da önemli bir konuma yükseldi. Sektörde lider üretici olan rakipsiz firma Milwaukee’nin Güney Marmara Bölge Dağıtıcısı olan Oriyon lider markaları bünyesinde barındırmaya devam ediyor.

BURSA 22.11.2021, 17:04 22.11.2021, 18:24
RAKİPSİZ MARKA MİLWAUKEE’NİN GÜNEY MARMARA’DA TEK TEMSİLCİSİ ‘ORİYON’

BUMATECH - SALON 6 - STANT: 615 D 

ORİYON  ‘MİLWAUKEE’ İŞBİRLİĞİ İLE YÜZLER GÜLÜYOR  

 Satış ve servis temsilciliğini yaptığı birçok önemli firmayı başarı ile 1996 yılından bu yana Bursa ve Güney Marmara’da temsil eden Oriyon, lider markaları bir çatı altında toplamayı başardı. Farklı endüstrilere çözüm ortağı olan Oriyon; hidrolik kurtarma ekipmanları, arama cihazları, beton-taş-duvar ve boru kesme aletlerinden, müdahale ve kaçış ekipmanlarına, jeneratörlerden sedye ve sağlık ekipmanlarına kadar birçok alanda ürün çeşitliliği ile dikkat çekiyor.

  • Hidrolik Kurtarma Ekipmanları
  • Kurtarma Araç Dizaynları
  • Kurtarma Araçları
  • Yangın ve Havalandırma
  • Arama Cihazları
  • Lojistik Çözümler
  • Profesyonel Çevreci Koruma ve Kurtarma Ürünleri
  • Müdahale ve Kaçış Ekipmanları
  • Beton – Taş – Duvar – Boru Kesme Aletleri
  • Hidrolik Beton Demir Parçalayıcılar
  • Jeneratörler
  • Koruyucu ve Kıyafetler
  • Sedye ve Sağlık Ekipmanları

LİDER MARKALAR ORİYON’DA BULUŞUYOR

Milwaukee, Europress, Edilgrappa, Atlas Copco, Hydr’am, Sava, ICS, Losberger, Tempest, Scorpe, Wacker Neuson gibi alanında dünya devi markaların bölge bayiliğini üstlenen Oriyon şirketinin Genel Müdürleri Levent Üstün, ve Faruk Yalçınkayalı firma hakkında açıklamalarda bulundu.  Bursa’da 1996 yılında kurulan Oriyon’un serüvenini anlatan Üstün, “Oriyon Otomotiv Makina Endüstriyel Bakım Ve Ürünleri SAN.TİC.LTD.ŞTİ. endüstriyel hidrolik alanında ticaret hayatına başladı. 1998 ve 2000 yıllarında gerçekleştirdiği atılımlarla alanını genişleten Oriyon günümüzde ise; arama kurtarma ekipmanları, hidrolik ekipmanlar, elektrohidrolik ve bataryalı çelik halat, kesici aletler, tork anahtarları, cıvata gerdiriciler, el aletleri gibi bir çok ürünün alanında dünya lideri markaların bayiliğini yapmaktadır” dedi.

ENDÜSTRİYEL ALANDA BİRÇOK MARKA

Milwaukee’nin Güney Marmara’daki tek bölge bayisi olan ve aynı zamanda bir çok dünya devinin de bayiliğini yaptıklarını ifade eden Üstün ürün ve hizmetlerini şöyle anlattı, “Endüstriyel alanda satışa sunduğumuz İtalyan menşeli Europress marka hidrolik ekipmanları kaldırma kapasitesi bin tona kadar olan hidrolik silindirler, pompalar ve yardımcı aksesuarlar, sanayide  mekanik bakım alanlarında kullanılan Europress marka birçok ürünün satışını gerçekleştiriyoruz. Endüstri alanında ayrıca İtalya menşeli Edilgrappa, İsveç menşeli Atlas Copco ürünlerinin de bayiliğini yürütüyoruz. Edilgrappa marka elektrohidrolik ve bataryalı çelik halat, kablo zincir, kesiciler, punçlar yer almasının yanı sıra markanın Türkiye satış, servis temsilciliğini de Oriyon çatısı altında yapmaktayız.  Profesyonel alanda elektrikli ve bataryalı kömürsüz teknoloji olarak USA menşeli Milwaukee markasının satış ve servisini de yürütüyoruz.”

İNŞAAT VE ARAMA KURTARMA EKİPMANLARI

“1848 yılında Almanya’da kurulan özellikle inşaat alanında dünya genelinde en çok tercih edilen; ürettiği, araç ve ekipmanlar ile dünya devi Wacker Neuson şirketinin bölge bayisiyiz. Öte yandan arama kurtarma alanında lider marka olan Hydr’am markasınıda ürünlerinin satışını gerçekleştiriyoruz. Germe ve açma aletleri, hidrolik tek ve çok kademeli silindirler, bataryalı kesiciler bu cihazların yardımcı ekipmanlarının yanı sıra tahribatlı test sistemleri ile otomotiv sektörüne laboratuvarlar kurmaktayız. HYDR’AM marka hidrolik ekipmaların Türkiye satış ve servis temsilciliğini yapmaktayız.”

TÜM ÜRÜNLERİN SERVİSİ ORİYON

Üstün ayrıca  gerek ithalatını gerekse bölge bayiliğini yapmış oldukları malzemelerin T.S.E kapsamında yedek parça ve servis hizmetlerini kendi bünyelerinde yaptıklarından dolayı şirketin önemli bir artısı olduğunu söyledi.

ORİYON MİLWAUKEE İLE GÜCÜNE GÜÇ KATIYOR

Dünya devi alanında rakipsiz firma Milwaukee hakkında bilgiler paylaşan Oriyon Genel Müdürü Levent Üstün, “Milwaukee ürün gamı itibariyle  elektrikli el aletleri, akülü el aletleri ve aksesuarlar başta olmak üzere “Ağır Hizmet” felsefesi paralelinde yüksek kalite standartlarında ürünler üretmektedir. Milwaukee için “Ağır Hizmet” bir slogandan daha fazlasıdır. Her zaman daha hızlı daha iyisini yapan Milwaukee ürünleri, tasarım ve güvenlik ile ilgili hem Avrupa, hem de tüm uluslararası standart ve direktifleri karşılamak üzere üretilmektedir. Sürekli devam eden Ar-Ge programları, günümüzdeki ve gelecekteki tüm gereksinim ve pazar eğilimlerini karşılamayı hedeflemektedir.” İfadelerini kullandı.

MİLWAUKEE’NİN GÜNEY MARMARA TEK BÖLGE BAYİSİ

Milwaukee’nin Güney Marmara’daki tek bölge bayisi olan ve aynı zamanda birçok dünya devinin de bayiliğini yaptıklarını ifade eden Üstün ürün ve hizmetlerini şöyle anlattı, “MILWAUKEE'nin bilgi ve envanter açısından standartları belirleyen, sektördeki lider üretici olduğuna inanıyorum.Şirketin kurulduğu 1924 yılından bu yana Milwaukee Akülü ve Elektrikli El Aletleri, hem dayanıklılık hem de performans açısından sektöre öncülük etmiştir.  Milwaukee, işinizde kullandığınız aletlerinizi onlar kadar sıkı çalışan aksesuarlarla donatmaya kendini adamıştır. Aksesuarlarımızı uzun süre dayanacak ve her seferinde güçlü performans sağlayacak şekilde üretilmiştir. Matkap uçlarımız, pançlarımız, bıçaklarımız ve aksesuar setlerimiz gibi aksesuarlar her kullanımda hassasiyet ve dayanıklılık sağlar. Temel işlerimiz düşünülerek tasarlanan el aletlerimiz; sıhhi tesisat, elektrik, MRO, HVAC ve diğer ağır hizmet uygulamaları için mükemmeldir.” dedi.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 08 Mayıs 2024
İmsak 04:08
Güneş 05:48
Öğle 13:05
İkindi 16:57
Akşam 20:13
Yatsı 21:46
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P