banner204

banner177

banner193

banner205

RAMAZAN RUHU VE BEREKETİ ÖZDİLEKLERDE

Bolluk ve bereket ayı olarak bilinen 11 ayın sultanı ramazan ayı, her yıl olduğu gibi bu yıl da tüm Özdilek şubelerinde dolu dolu geçiyor. 7’den 70’e hitap eden etkinlikler, ramazan sofralarının vazgeçilmez lezzetlerinde geçerli fırsatlar, kafe ve lokantalarındaki eşsiz iftar menüleriyle Özdilek, misafirlerine ramazanın birleştirici ve mistik atmosferine kapılarını aralıyor.

BURSA 29.03.2023, 09:40
RAMAZAN RUHU VE BEREKETİ ÖZDİLEKLERDE

Yıllardır perakende ve mağazacılık sektöründe de hizmet veren Özdilek, alışveriş merkezleri, departman mağazaları, hipermarketleri ve ev tekstili mağazalarıyla yılın her döneminde alışverişin ve keyifli anların ritmini oluşturmaya devam ediyor.

Misafirlerinin mutlu anlar yaşamasına önem veren Özdileklerde, ramazana özel hazırlanan etkinliklerle “nerede o eski ramazanlar” dediğimiz bu ayın özlenen atmosferi yaşatılıyor. İftar öncesi başlayıp sonrasında da devam eden geleneksel ramazan etkinlikleri, misafirler tarafından büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Ramazan şerbeti ve Osmanlı macunu ile tatlı anların, semazen gösterisi ile huzur dolu anların ve Karagöz – Hacivat gölge ve orta oyunu ile keyifli anların yaşandığı Özdilek şubeleri, ramazan ayı boyunca unutulmaz anlara ev sahipliği yapıyor.

PAYLAŞTIKÇA ÇOĞALAN ANLAR…

Aileniz ve sevdiklerinizle ramazanın bereketini paylaşabileceğiniz her bütçeye uygun hazırlanan üç alternatifli erzak paketleri ve hediye kartlar Özdilek hipermarketlerde ve çevrim içi alışveriş sitesi Özdilekteyim.com’da sizi bekliyor. Avantajlı fiyatlar ve çeşitli kampanyaların da yaşanacağı Özdilek şubelerinde misafirler, şarküteri ürünlerini, en güzel tatlıları, sofraların baş tacı ramazan pidesini ve daha yüzlerce çeşit ürünü, uygun fiyat avantajıyla satın alabiliyor.

RAMAZAN SOFRALARI ŞENLENİYOR

Özdilek’in kendi çiftliği olan Tabiat Tarım’da en ideal ve sağlıklı bir şekilde gelişimi tamamlanan ve Dürdane Ana Kasabı markasıyla Özdilek hipermarketlerinde yer alan kırmızı etler, doğadan iftar ve sahur sofralarına uzanıyor. En lezzetli peynir çeşitleri ve süt ürünleri ile pastırma, sucuk ve kavurmalar, tane tane zeytinler, reçeller, tahinler sahur sofralarını güzelleştirirken çorba çeşitlerinden kuru baklagillere, en taze yemeklik gıdalardan meşrubat çeşitlerine kadar onlarca çeşit lezzet, iftar sofralarına konuk olmaya hazırlanıyor. İftar sofralarının vazgeçilmezi geleneksel tatlılarımız ve böreklerimiz ise Dürdane Ana Fırını markasıyla yine Özdilek hipermarketlerinde yerini alıyor.

ÖZLENEN İFTAR SOFRALARI SAFAHAT LOKANTASI’NDA

Türk mutfağının eşsiz lezzetlerini misafirlerinin beğenisine sunan Özdileklerde yer alan Safahat Lokantası, birbirinden lezzetli tatlarını ramazan ayı boyunca misafirleriyle buluşturuyor. İnegöl köfte menü, piliç sote menü, hünkarbeğendi menü ve karışık ızgara menü seçenekleri ile Safahat Lokantası hem damak tadını önemseyenlerin hem de ramazanın mistik havasını yerinde yaşamak isteyenlerin uğrak yeri oluyor. Rezervasyon için 444 31 41 numarasından Safahat Lezzet Hattı’nı arayabilir ya da safahatlokantasi.com.tr’yi ziyaret edebilirsiniz.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:20
Güneş 06:45
Öğle 13:14
İkindi 16:45
Akşam 19:32
Yatsı 20:52
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P