banner204

banner177

banner193

banner205

ROTCAR, DÜNYA PAZARINDA YOLUNA DEVAM EDİYOR

Bursa’dan dünyaya araç ön takım parçaları üretip ihracat gerçekleştiren ROTCAR AUTOMOTİVE, Cezayir’de gerçekleştirilecek olan Equip Auto Algeria 2022 Fuarı’nda geniş ürün yelpazesini dünyaya tanıtacak.

BURSA 29.06.2022, 10:55
ROTCAR, DÜNYA PAZARINDA YOLUNA DEVAM EDİYOR

Otomotiv Endüstrisi alanında binek ve hafif ticari tüm araçların ön takım parçaları üreten ROTCAR, küresel buluşmalarla ROTCAR markasını dünyaya tanıtmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde İstanbul’da, dünyanın lider ticaret fuarı markası Automechanika’da yerli ve yabancı birçok sektör temsilcisiyle iş görüşmeleri gerçekleştiren ROTCAR, Cezayir fuarında da ihracat hacmini güçlendirmeyi hedefliyor.

NAZMİ YILDIRIM, “2022 YILI ROTCAR İÇİN VERİMLİ GEÇİYOR”

Son yıllarda üretim ve ihracat hacmiyle adından söz ettiren ROTCAR’ın Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Yıldırım fuar öncesinde yaptığı açıklamalarda ROTCAR’ın hedeflerine değindi. 2022 yılının ROTCAR açısından verimli geçtiğini aktaran Yıldırım, “Equip Auto Algeria, Satış ve satış sonrası bölgedeki en büyük ticaret fuarı 15'inci kez kapılarını açıyor. Oldukça büyük bir fuar, ROTCAR olarak bu ve benzeri organizasyonlarda ülkemizi temsil etmekten gurur duyuyoruz. İstanbul’da Automechanika’da gördüğümüz ilginin benzerini burada da bekliyoruz.  Hafif ticari ve binek tüm araçların ön takım parçalarını Bursa’da üretip ‘Made İn Türkiye’ imzasıyla dünya pazarına sunuyoruz. Bu fuar ile birlikte bölgede elimizi güçlendirecek anlaşmalara imza atmak istiyoruz. 9 binden fazla ziyaretçi ve 300’den fazla katılımcının yer alacağı fuarda sektörün tüm paydaşlarına başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:22
Güneş 06:47
Öğle 13:14
İkindi 16:45
Akşam 19:31
Yatsı 20:50
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P