banner209

banner177

banner193

RUMELİFED TEK YÜREK

Rumeli ve Balkan camiası Tüm Rumeli Dernekleri Federasyonu (RUMELİFED) tarafından organize edilen sahur programında bir araya gelerek tek yürek oldu. 

BURSA 05.04.2023, 15:22 05.04.2023, 15:28
RUMELİFED TEK YÜREK

2013 yılında kurulan Tüm Rumeli Dernekleri Federasyonu 16 derneği bünyesinde barındırmakta olup, kendi içerisinde birden fazla komisyona bölerek çalışmalarını yürüten RUMELİFED, kendi bünyesinde yerel ve Rumeli göçmenlerine yönelik hizmetlerle çalışmalarını sürdürüyor. 

RUMELİFED’in Rumeli Kafe’de gerçekleştirdiği sahur programına AK Parti Bursa Milletvekili Refik Özen, Bursa eski Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, AK Pari Bursa Milletvekilliği aday adayları Kevser Öztürk ve Ali Sait Adiloğlu, AK Parti Bursa İl Sivil Toplum ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Adnan Kurtuluş, RUMELİFED Kurucu Genel Başkanı Selim Yedikardeş, Eski İnegöl Rumeli Derneği 2. Başkanı Yasin Altuntepe, Bursa Sebzeciler Meyveciler ve Benzerleri Odası Başkanı Mehmet Çakman, Bursa Marangozlar ve Benzerleri Başkanı Cemil Vardar, Kosova Üsküp Derneği Başkanı Bayram Kılıç ile federasyona bağlı derneklerin başkanları katıldı.

BAŞKAN GÜLŞEN, “BİZ BÜYÜK VE GÜÇLÜ BİR CAMİAYIZ”

RUMEliFED Genel Başkanı Şaban Gülşen, 11 ayın sultanı Ramazan ayında genellikle iftar programlarının düzenlendiğine dikkat çekerek, “Biz de federasyon olarak farklılık yapıp sizleri sahur programında ağırlamak istedik. Hepinize geldiğiniz için çok teşekkür ederiz. Birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde Allah bizi hep böyle birlik içinde kılsın. Biz büyük ve güçlü bir camiayız.” dedi. Oldukça neşeli geçen sahur programında davetliler de sırayla kısa konuşmalar yaparak, bu güzel organizasyon için Şaban Gülşen’e ve federasyonun yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. Gecenin sonunda katılımcılar program anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 04 Mayıs 2024
İmsak 04:14
Güneş 05:53
Öğle 13:06
İkindi 16:56
Akşam 20:09
Yatsı 21:40
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P