banner177

banner193

ŞEHİTOĞLU: “SAYIMIZ DA GÜCÜMÜZ DE ARTIYOR”

Bursa MUŞSİAD (Bursa Muşlu Sanayici İş Adamları Derneği) Afyon’da istişare ve kaynaşma toplantısı gerçekleştirdi. Verimli bir toplantıyı geride bıraktıklarını ifade eden Bursa MUŞSİAD Kurucular ve Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Mesut Şehitoğlu, “Derneğimiz, 8 ay gibi kısa bir sürede 100 üyeye ulaştı. Sayımız da gücümüz de günden güne artıyor” dedi.

BURSA 13.12.2022, 10:29
ŞEHİTOĞLU: “SAYIMIZ DA GÜCÜMÜZ DE ARTIYOR”

11 Nisan 2022 tarihinde 17 üye ile kurulan Bursa MUŞSİAD, günden güne büyümeyi sürdürüyor. 8 ay gibi kısa bir sürede gösterdiği çalışmalar neticesinde üye sayısını 100’e çıkaran Dernek, Afyon’da istişare ve kaynaşma toplantısı gerçekleştirdi. Dernek üyeleri ve ailelerinin yanı sıra basın mensuplarının da yoğun ilgi gösterdiği Afyon’daki buluşmada dünya ve ülke ekonomisinde yaşanan gelişmeler ele alındı. Derneğin faaliyetleri hakkında bilgilerin de verildiği toplantıda MUŞSİAD’ın misyon ve vizyonuna da vurgu yapıldı.

ŞEHİTOĞLU: “YOL GÖSTERİCİ BİR STK OLMAK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”

Pek çok sivil toplum kuruluşunun üyesi olan ve başkanlığını yapan Bursa MUŞSİAD Kurucular Kurulu ve Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Mesut Şehitoğlu “Resmi rakamlara göre Bursa’ya en çok göç veren 3. İl olan Muş’un değerli iş adamları tarafından kurulan MUŞSİAD, Bursa’nın 101. derneği olarak kayıtlara geçti.  Türkiye ve Bursa ekonomisine değer katan üyelerimiz, istihdama da daha fazla katkı sağlamak için çalışmalarını sürdürüyor. Bursa’mızın ve ülkemizin sorunlarını kendi sorunlarımız gibi benimseyerek, çözüm noktasında yol gösterici bir sivil toplum kuruluşu olmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi. 

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 28 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 06:01
Öğle 13:06
İkindi 16:54
Akşam 20:01
Yatsı 21:30
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P