banner204

banner177

banner193

banner205

SELÇUK TÜRKOĞLU, "ADAY DEĞİLİM HER GÖREVE HAZIRIM"

İYİ Parti Bursa İl Başkanı Selçuk Türkoğlu, 29 Ocak’ta yapılacak il kongresinde il başkanlığına aday olmayacağını söyledi. Türkoğlu, “Partim ve Genel Başkanım Sn. Meral Akşener’in uygun göreceği her göreve hazırım” dedi.

BURSA 12.01.2023, 17:21
SELÇUK TÜRKOĞLU, "ADAY DEĞİLİM HER GÖREVE HAZIRIM"

İYİ Parti Bursa İl Başkanı Selçuk Türkoğlu, açıklamalarında şu ifadelere ver verdi,

“Kıymetli Basın Mensupları,
Değerli Medya Emekçisi Dostlarımız;
Sizleri sevgi ve saygıyla selamlıyorum.
Bildiğiniz gibi 16 Ağustos 2020 tarihinde devraldığımız Bursa İYİ Parti İl Teşkilatı Başkanlığı ve Yönetimi görevimiz, 29 Ocak’ta yapacağımız 3.Olağan Kongremiz ile sona erecek.
Delegelerimizin teveccühü ile yeni bir görev süreci başlayacak ve o süreç de inşallah ülkemizin makus talihinin değişeceği genel ve yerel seçimleri kapsayacak.
İl Başkanı olarak Yönetimimizin nasıl bir görev ve hizmet anlayışı ile çalıştığının en yakın tanığı sizler oldunuz. Bizleri yakından takip ettiniz, gözlemlediniz, gerçekçi izlenimlerde bulundunuz. Emeğiniz için özellikle teşekkür ediyorum.
Bildiğiniz gibi nerede sorun yaşanıyorsa orada olmaya; her daim sahada, alanda, sokakta bulunmaya gayret ettik.
Bursa’nın kanayan yarası neresiyse o yaraya merhem olmaya çaba gösterdik.
Kısacası dert yüklü vatandaşımızın nabzı nerde atıyorsa, milletimizin canı nerde yanıyorsa orada olduk. Vatandaşımızın derdiyle dertlenmeyi dert edindik.
Şunu söylemek isterim ki;
Bugün İYİ Parti’de en başarılı faaliyetlere imza atan illerin başında Bursa İl Teşkilatlarımız geliyorsa, bunda yönetim kurulunu oluşturan her bir arkadaşımızın ve bu çalışmalarımızda yanımızda olan her bir dava arkadaşımızın büyük payı var.
Hepsinin emeklerine yüreklerine sağlık.
Ülkemize ve kentimize karşı duyduğumuz sorumluluk anlayışıyla çıktığımız bu yolda sizlerin de hatırlayacağınız gibi;
Gün oldu, Türkiye ortalamasının çok üzerinde olan su faturalarının yüksekliğini protesto etmek için su saatlerini BUSKİ’nin önüne bıraktık.
Gün oldu, aynı şekilde elektrik faturalarındaki fahiş zamma tepkimizi dile getirmek için akşam karanlığında gaz lambalarıyla UEDAŞ’a yürüdük.
Yeri geldi, Bursa’nın kirlilikte şampiyon yapılan havasına dikkat çekmek için gaz maskeleriyle eylem yaptık.
Yeri geldi, göreve gelirken söz verdiği 30 vaatten sadece bir elin parmakları kadarını gerçekleştirebilen Bursa  Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a bol sıfırlı, kapkara karneler verdik.
Gün oldu, mutfakta yangın var diyerek şehir merkezinde tencerelerde ateş kaynattık.
Gün oldu, tahta bacaklı protesto yaparak Cambaza Bakma Zamlara Bak diye haykırdık.
Yeri geldi, DownTown’daki nepotizmli soygunu kamuoyuna anlattık.
Yeri geldi, Termalköy yapacağız diyerek Betonköy projesi geliştirdikleri Tabakhaneler bölgesindeki rant girişimini, hamam taslı eylemle Bursalı hemşerilerimize anlattık.
Gün oldu, tarım arazilerinin lojistik merkez adı altında yapılaşmaya açılmasına karşı çıktık.
Gün oldu aynı şekilde mera vasfı bulunan arazilerimize cezaevi projesi yapılmak istenmesini şiddetle eleştirdik.
Gün oldu, zemin yenileme adı altında tarihi dokusu bozulmak üzere olan Koza Han’a siper olarak, Bursa adına bir restore faciasının önüne geçtik.
Ve gün oldu, daha geçen hafta Uludağ’ımızı Alan Başkanlığı kılıfı altında talana açmak isteyen rantçı zihniyeti, Valilik engeline rağmen milletimize zincirli-kilitli eylemle en çarpıcı biçimde şikayet ettik.
Belli başlı örneklerini hatırlattığımız aktif siyaset anlayışımız sayesinde bunların pek çoğundan da olumlu sonuçlar aldık. Bursa açısından hayati önem taşıyan yanlışlardan dönülmesini sağladık.
Değerli Basın Mensupları;
Kongremize doğru giderken, göreve geldiğimiz gün 13 bin olan üye sayımızı, yüzde yüz artışla 26 bin küsura getirmenin gururunu yaşıyoruz.
1 Gecede 1 İlçe 17 Gecede 712 Köy projemizle Türkiye’ye örnek olduk ve Bursa’nın tüm mahalle ve köylerinde ayak basmadık sokak bırakmadık.
6 Ayda 50 Biz Ev Ziyareti projemizde kadınlarımız bugüne kadar yaklaşık 40 bin hanenin kapısını çaldılar ve ekonomik krizi en derinden hisseden ev kadınlarımızla hemhal oldular.
İşte bugünlerde de Bursa’da sayıları 3 bini bulan kahvehaneleri tek tek ziyaret ederek yine bir ilki gerçekleştirmeye devam ediyoruz.
Görev süremiz dahilinde ilçe teşkilatlarımızla tam bir mutabakat ve iş birliği içinde her hangi bir tenakuza düşmeden, birlik beraberlik içinde yol yürümenin huzurunu duyduk.
Hasılı tek bir açıklamaya sığmayacak kapsamdaki faaliyetlerimizi, delegelerimizin kabulüne sunacağımız bir kongrenin hazırlığı içindeyiz.
Genel Başkanımız Sn. Meral Akşener’in de katılımıyla onurlandıracağı 3. Olağan Genel Kurulumuz şimdiden partimize, Bursa’mıza ve ülkemize hayırlı uğurlu olsun.
İl Başkanı Selçuk Türkoğlu olarak ben, 29 Ocak’taki kongremizde aday olmayacağımı huzurlarınızda açıklamak istiyorum.
Bu vesileyle;
Ülkesiyle ve içinde yaşadığı kentin sorunlarıyla her daim dertlenmeyi ilke edinen ve hiçbir zaman siyasi ikbal peşinde koşmayan bir kişi olarak, önümüzdeki süreçte Partim ve Genel Başkanım Sn. Meral Akşener’in nerede ve ne şekilde takdir edeceği her göreve hazır olduğumu ifade ediyorum.
Tabi ki kongre gününe kadar, ekibimle birlikte görevimin başında olacağım.
Sonraki süreçte ise hangi görevde olursam olayım kendimi, Büyük Türk Milleti’ne hizmet etmekle yükümlü bir nefer olarak gördüğümü vurgulamak isterim.
Geride kalan 30 aylık görev süresi içerisinde yol arkadaşlığı yaptığım ve yakın desteğini gördüğüm Meclis Grup Başkanımız Prof. Dr. Sn. İsmail Tatlıoğlu’na, Genel Başkan Yardımcımız Ahmet Kamil Erozan’a, GİK Üyelerimiz Sn. Hasan Toktaş’a, Müberra Çakır’a, Sermin Can Özensoy’a, MDK Başkanvekilimiz Şeyda Şahin’e, divan üyelerime, yöneticilerime ve tüm dava arkadaşlarıma içtenlikle teşekkürü bir borç biliyorum. Benden yana bir hak söz konusuysa helali hoş olsun.
Bursa’ya yakışır bir kongre gerçekleştireceğimizden ve başarı çıtasını çok daha yükseğe çıkaracak bir yönetimin yeni bir sayfa açarak daha başarılı çalışmalar yapacağından hiç şüphem yok.
Bu duygu ve düşüncelerle kongremizin şimdiden hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.
Saygılarımla.”

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:20
Güneş 06:45
Öğle 13:14
İkindi 16:45
Akşam 19:32
Yatsı 20:52
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P