SUNVİTAL ENERJİ, “17. EIF ENERJİ KONGRESİ VE FUARI"NDA

Dünyanın en büyük enerji fuarları arasında gösterilen “17. EIF Enerji Kongresi ve Fuarı” 15-17 Kasım tarihleri arasında İstanbul Expo Center’da kapılarını aralıyor. Bursa firması olarak fuarda yerini alacak olan Sunvital Enerji, 1 Nolu salon A-166 nolu stantta ziyaretçilerini ağırlayacak. 

BURSA 10.11.2023, 13:37 11.11.2023, 09:43
SUNVİTAL ENERJİ, “17. EIF ENERJİ KONGRESİ VE FUARI"NDA

Enerji sektörünün nabzı 15-17 Kasım’da İstanbul Expo Center’da düzenlenecek “17. EIF Enerji Kongresi ve Fuarı”nda atacak. Dünyada ve Türkiye’de enerji üretimine ilişkin çok çeşitli sektör, akademisyen, yatırımcı ve sivil toplum örgütlerinin katılacağı fuara bu yıl da ilginin çok yüksek olacağı tahmin ediliyor. Bursa firması olarak fuarda yerini alacak olan Sunvital Enerji, güneş enerjisinden elektrik üretimi alanındaki yatırımlarını ziyaretçilerine sunacak. Anahtar teslim güneş enerjisi santrali (GES) kurulumu - projelendirme - danışmanlık - mühendislik - bakım ve onarım alanında Türkiye’de önemli projelere imza atan firma, yeni iş anlaşmaları ile verimli bir fuar geçirmeyi hedefliyor.

KILIÇ, “FUARLAR HER SEKTÖR İÇİN ÖNEMLİ”

Fuarların her sektör için önemli olduğu ifade eden Sunvital Enerji Kurucu Ortağı Murat Kılıç, “EIF Enerji ve Kongresi ve Fuarı, birçok sektör temsilcisi ve yeni yatırımcıları bir araya getirecek. Dünyanın dört bir yanından katılımcıların olacağı fuarda, biz de Sunvital Enerji olarak yerimizi alacağız. Enerji sektöründeki hareketliliği arttıracağına inandığımız organizasyonla, yeni iş fırsatları yakalamayı hedefliyoruz. Bursa firması olarak, Türkiye genelinde önemli projelerin paydaşı olduk. 2013 yılında kurduğumuz Sunvital Enerji, kısa sürede enerji sektöründe önemli bir yer edindi. Bugüne kadar katıldığımız fuarlarda ziyaretçilerimizin ilgisini çektik. Yine verimli bir fuar olmasını umuyor, 1 Nolu salonda yer alan A-166 nolu standımıza herkesi bekliyoruz” dedi. 

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 29 Nisan 2024
İmsak 04:23
Güneş 05:59
Öğle 13:06
İkindi 16:55
Akşam 20:03
Yatsı 21:33
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P