TAVLASEVERLER BURSA’DA BULUŞTU: Turnuva nefes kesti

Türkiye Tavla Birliği’ne bağlı Bursa Tavla Derneği, Bursa’da modern tavla turnuvası gerçekleştirdi. Turnuvaya 50’yi aşkın tavlasever katılırken, turnuvada derece girenler ödüllendirildi.

BURSA 21.02.2022, 17:19 21.02.2022, 17:23
TAVLASEVERLER BURSA’DA BULUŞTU: Turnuva nefes kesti

Bursa Tavla Derneği’nin düzenlediği Op.Dr. Murat Aksakal’ın sponsor olduğu ‘Modern Tavla’ turnuvası Bursa’nın Nilüfer ilçesinde yer alan Özlüce Keyf’de gerçekleşti. Birçok ilin yanı sıra yurtdışında katılımın gerçekleştiği turnuvada renkli anlar yaşanırken dereceye giren isimler çeyrek altın ve gram altın ile ödüllendirildi.

Bursa Tavla Derneği Başkanı Adnan Tayfur, Bursahaberdar Gazetesi’ne turnuva hakkında bilgiler verdiği açıklamasında Tavla Derneği’nin faaliyetlerini anlattı. Tayfur açıklamasında, “Modern tavlanın gelişmesi için desteklerini esirgemeyen Op .Dr. Ahmet Murat Aksakal'a teşekkürlerimizi iletiyoruz. Modern tavlaya, ülkemizde ilgi her geçen gün artıyor. Bursa’da çok yakında büyük organizasyonlar planlıyoruz. Türkiye’de ses getirecek yeni organizasyonlara imza atacağız. Her yaştan, her meslek grubundan üyelerimiz burada kaliteli zaman geçiriyor. Bursa Tavla Derneği olarak birçok sosyal sorumluluk projesinin içinde yer aldık. Topluma fayda sağlayacak projelerimize devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

TURNUVADA DERECEYE GİREN İSİMLER İSE ŞÖYLE OLDU

1.MURAT KIZILŞİMŞEK

2.ÖMER KIZILŞİMŞEK

3.SELİN KURT

4.MARCEL GEİTS

Turnuvanın birincisi çeyrek altın ile ödüllendirilirken, dereceye giren diğer adaylara gram altın ve plaket hediye edildi.

Yorumlar (1)
Selda Ozdurdu Kaynas 2 yıl önce
Merhabalar bende bursa tavla derneğine üye olmak istiyorum.Bu konuda bana yardımcı olurmusunuz.Nasil iletişime geçebilirim.
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:28
Güneş 06:03
Öğle 13:07
İkindi 16:54
Akşam 20:00
Yatsı 21:29
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P