banner177

banner193

TEKSAS’IN İSTEDİĞİ VEKİL KİM ?  

Milletvekili aday listelerinin kesinleşmesine kısa bir süre kala Bursaspor taraftar grubu Teksas’ın tribün liderleri milletvekili listelerinde Bursasporlu aday istediklerini duyurdular. Bursaspor’un ve yeşil-beyazlı taraftarların meclisteki sesi olabilecek o isim kamuoyunda gündeme geldi.

BURSA 07.04.2023, 10:26
TEKSAS’IN İSTEDİĞİ VEKİL KİM ?  

Siyasi partilerin genel merkezlerinin, seçime katılacakları seçim çevrelerine ait aday listelerini YSK'ye teslim etmeleri 9 Nisan saat 17.00'de sona erecek ve partilerin adaylar kesinlik kazanacak.

Birçok sivil toplum kuruluşu ve hemşehri dernekleri başta olmak üzere kendi aday adaylarına olan desteklerini sürdürmeyi devam ederken, Bursaspor taraftar grubu Teksas siyasi partilere çağrı yaptığı çağrıda şu ifadelere yer verdi;

Tribün lider Selim Kurtulan, “Kimse kusura bakmasın. Bursa’daki partilere sesleniyorum. Allah rızası için milletvekillerini Bursasporlu olanlardan seçin.”

Derneğin Onursal Başkanı Mehmet Güzelsöz,” Ayırmaksızın tüm partilere sesleniyoruz. Şehrin havasını bilmeyen insanları liste başı yapmayın. Bursasporluları liste başı yapın. Bursasporlu olmayanların liste başı olmasını istemiyoruz.”

Tribün liderlerinden Enes Aydın ise,” Burası Bursa. Bursa’ya Bursalı vekiller yakışır. Bunun için kamuoyu baskısı yapacağız.”

Son olarak söz olan Mesut Ulusoy ise şunları söyledi: “Bursa şehri ve Bursaspor üzerinden kimse siyaset yapmasın. Kirli oyunlarına alet etmeye çalışmasınlar. Tüm derdimiz Bursaspor’dur.”

Teksas’ın bu açıklamalarının ardından birçok siyasi partiden farklı isimler konuşulsa da kamuoyunda AK Parti Bursa Milletvekili A.Adayı Ali Sait Adiloğlu öne çıkan isim olmayı başardı.  

Birçok sivil toplum kuruluşu ve dernekte aktif görev alan Adiloğlu’nun Bursaspor taraftarı olduğu bilinirken,  Tarihi Çarşı Bursasporlu Taraftarlar Derneği Başkan Vekili olarak görevini sürdürüyor. Çocukluğundan bu yana Bursaspor sevgisiyle büyüdüğü bilinen Adiloğlu’nun Bursaspor’un ve yeşil-beyazlı taraftarların mecliste temsilcisi olabileceği kulislerde konuşuluyor.

20 yıla yakın süredir aktif siyasi hayatını sürdüren Ali Sait Adiloğlu, AK Parti Osmangazi Gençlik Kolları Başkanlığı, Osmangazi Belediyesi AK Parti Meclis Üyeliği’nin yanı sıra AK Parti’nin çeşitli kademelerinde birçok görev aldı. İş dünyasının yakından tanıdığı bir isim olan Adiloğlu Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Meclis Üyeliği başta olmak üzere birçok SİAD ve Sivil Toplum Kuruluşunda önemli projelere imza attı. Balkanlarla Sürekli İşbirliği Temas Derneği Başkanı  Ali Sait Adiloğlu, Balkanlar ve Türkiye’nin yararına projeler gerçekleştirdi.

Bursa esnafının sorunlarına farklı platformlarda sürdüren Ali Sait Adiloğlu Bursa Cumhuriyet Caddesi Sanayici ve İş Adamları Derneği (CUMSİAD) Başkanlığını sürdürüyor.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:32
Güneş 06:06
Öğle 13:07
İkindi 16:54
Akşam 19:58
Yatsı 21:26
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P