Türkiye 2024 yerel seçimlerine hazırlanırken siyasette hareketli günler yaşanıyor. AK Parti’de il genel meclisi ve belediye meclisi üyeliği için başvurular devam ederken önemli isimlerin başvuruları parti içerisinde dikkat çekiyor.  

TOPKAÇ, “AK PARTİ’DE ASIL OLAN MAKAM DEĞİLDİR”

Gençliğinden bu yana siyasetin farklı kademelerinde hizmet aldığını ifade eden Topkaç aday adaylığı başvurusu sonrası yaptığı açıklamada Gemlik’in önemine dikkat çekti. AK Parti ilçe Başkanlığı’nda  Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanı Erdal Karataş‘a meclis üyeliği aday adaylığı başvuru dosyasını ileten Topkaç yaptığı açıklamada, “Gençliğimden itibaren siyasetin farklı kademelerinde birçok sorumluluk üstlendim. Refah Partisi ve Fazilet Partisi’nde başlayan siyasi hayatıma AK Parti’de devam etmenin mutluluğunu yaşıyorum. Görev aldığım ve yürüttüğüm tüm kademelerde görev istenmez verilir şuuruyla hareket ederek makama değil hizmete talip oldum oldum AK Parti’de asıl olan makam ve mevki değil görev ve sorumluluktur. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde bir nefer olarak tüm gayretimle çalışmaya devam edeceğim.” ifadelerini kullandı.

BURSA'DA A-101'DE DAYAK İDDİASI BURSA'DA A-101'DE DAYAK İDDİASI

Kocaeli’nin Karamürsel ilçesinde dünyaya gelen İsmail Topkaç 1976 yılından bu güne Gemlik’te yaşıyor. Topkaç, 33 yıl kurumsal bir firmada Yatırım Dairesi Sosyal İşler Müdürü olarak görev yapmasının ardından 2016 yılından bu yana müteahhit olarak farklı projelere imza atmayı sürdürüyor.

Editör: Haber Merkezi