TÜGİAD BURSA’DAN ANLAMLI İFTAR

TÜGİAD Bursa Şubesi, Bursa Down Kardeşliği Derneği yararına iftar organizasyonu düzenledi. İftar organizasyonunda konuşan TÜGİAD Bursa Şubesi Başkanı Ahmet Parseker, “Bugün ramazan ayı vesilesi ile çok özel çocuklarımız için bir araya geldik. Destekleriniz için hepinize çok teşekkür ediyorum.” dedi.

BURSA 27.04.2022, 12:17
TÜGİAD BURSA’DAN ANLAMLI İFTAR

TÜGİAD Bursa Şubesi’nin Down Kardeşliği Derneği yararına düzenlemiş olduğu iftar programına Bursa Ticaret ve Sanayi Odası ve Bursa Ticaret Borsası’nın temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluşları Yöneticileri, Bursa Down Kardeşliği Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Gülay ibiloğlu TÜGİAD Bursa Şubesi’nin geçmiş dönem başkanları, TÜGİAD üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

PARSEKER, “ÖZEL ÇOCUKLARIMIZ İÇİN BİR ARAYA GELDİK”

TÜGİAD Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Parseker iftar programında yaptığı konuşmasında, özel çocuklar için bir araya geldiklerini ifade etti. Parseker, “Bursa Down Kardeşliği Derneği yararına düzenlemiş Olduğumuz bu geceye katkılarınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ederiz. 2 seneyi aşkın bir süredir bu şekilde dirsek dirseğe oturarak bir organizasyon yapamamıştık. Pandemi sebebi ile ekonomik yönden yaşadığımız olumsuzlukların yanında sosyal anlamda da hepimiz çok etkilendik. Bu tarz organizasyonları özlemiştik bundan sonra da gönül rahatlığı ile yan yana oturduğumuz organizasyonlarımızı gerçekleştirebileceğimizi umuyorum. Bugün ramazan ayı vesilesi ile çok özel çocuklarımız için bir araya geldik, öncelikle bize bu fırsatı verdiği için Bursa Down Kardeşliği Derneği Başkanı Gülay İbiloğlu’na ve destekleriniz için hepinize teşekkür etmek istiyorum. Çocuklarımız; ülkemiz için, dünyamız ve geleceğimiz için elbette ki çok önemli. 2 gün önce de Türkiye Büyük Millet Meclisinin kuruluşu sebebi ile ilan edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramını büyük bir coşkuyla kutladık. Bu vesile ile bu özel günü sadece bizim çocuklarımıza değil tüm dünya çocuklarına armağan eden Ulu önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü özlem ve minnetle anıyoruz.

PARSEKER, “FRUTTİ EXTRA BURSASPOR’A ÇEYREK FİNALDE BAŞARILAR DİLİYORUM”

“Frutti Extra Bursaspor’un Avrupa’da yakaladığı başarıya dikkat çeken Parseker, şöyle devam etti, “Değerli fahri üyemiz Ömer Kızıl ve yönetim kurulu üyemiz Nuri Cem Erbak’ın firmalarının ana sponsorluğunda, değerli üyelerimiz Süleyman Selçuk Çelik, Onur Çelikyay, Osman Sönmez ve Metin Çağal yönetimde yaptıkları kıymetli çalışmalar ile son dönemde şehrimizin ve ülkemizin gurur kaynağı olan Frutti Extra Bursaspor’a EuroCup çeyrek final maçı için başarılar dilemek istiyorum. Böyle bir takım oluşturdukları için 6 değerli üyemiz ve tüm destekçilere teşekkür ediyoruz. Rahmet ayı olan ramazan ayının sonuna yaklaştık. Tüm katılımcıların kadir gecesini ve bayramını şimdiden kutluyorum. Bugün aramızda olan ve bizlere destek veren tüm katılımcılara tekrardan teşekkür ediyor, herkese sağlıklı günler diliyorum.”

GÜLAY İBİLOĞLU, “BİZE ULAŞAN TÜM AİLELERE DESTEK SAĞLIYORUZ”

Bursa Down Kardeşliği Derneği Başkanı Gülay ibiloğlu programda emeği geçen herkese teşekkür ettiği konuşmasında derneğin faaliyetlerini down sendromlu çocukların yaşadığı zorlukları anlattı. İbiloğlu, “Programın düzenlenmesinde emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Derneğimiz 2015 yılında Down Sendromlu çocukların ailelerin bir araya gelmesiyle kuruldu. 2018 yılında bu güzel aileye dahil oldum. Pandemi döneminde çocuklarımız ve derneğimizin çalışmalarıyla ilgili sıkıntılı bir dönem yaşadık. Down Sendromlu bireylerin sosyal hayata adapte olmaları için çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Hepimiz çok iyi biliyoruz ki her şeyin başı eğitim. Çocuklarımızın ilk etapta eğitime ihtiyaçları var. Eğitim konusunda yürütülen çalışmalar yeterli olamayabiliyor. Çocuklar dünyaya geldiği itibaren, belirli eğitimlere ihtiyacı var. Bireysel eğitim, spor, jimnastik ve en önemlisi doğdukları andan itibaren fizyoterapiye ihtiyaçları var.  Bursa Down Derneği Esentepe Mahalesi’nde, dernek bünyemizde çocukların kişisel gelişimlerine destek olacak eğitimler veriyoruz. Ailelere öncelikle danışmanlık hizmeti sunuyoruz. Çocuklara Down Sendromu teşhisi konulduğu andan itibaren bize ulaşan tüm ailelere destek sağlıyoruz.  Çalışmalarımızı tamamen gönüllü olarak gerçekleştiriyoruz. Bursa’da yaklaşık 400 Down Sendromlu bireyle iletişim halindeyiz. Bu güzel akşam için tekrar Bursa Down Kardeşliği Derneği adına teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. Konuşmasının ardından ibiloğlu; Bursa Down Kardeşliği Derneği adına TÜGİAD Bursa Şubesi Başkanı Ahmet Parseker’e teşekkür plaketi takdim etti.

Program, TÜGİAD Bursa Şubesi’nin yeni üyelerine rozetlerinin takılması ile sona erdi.  

TÜGİAD Bursa Şubesi’nin yeni üyeleri şu isimlerden oluştu;

  • Ali Erman Aytaç -Limak Uludağ Genel Müdürü
  • Ayşegül Yıldız -Şahinkul Makina A.Ş. Genel Müdürü
  • Alper Pekcan -Pekcan Hukuk Bürosu Kurucu Avukat
  • Direnç Durmuş -Ekonomik Yetkili Müessese A.Ş.Yönetim Kurulu Üyesi - Genel Müdürü
  • Yusuf Bakgör -YB Yapı Yönetim Kurulu Başkanı

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:22
Güneş 06:47
Öğle 13:14
İkindi 16:45
Akşam 19:31
Yatsı 20:50
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P