banner204

banner177

banner193

banner205

TÜM İLÇELER İLE BURSA’NIN GELECEĞİ MASAYA YATIRILIYOR

AK Parti İl Başkanı Davut Gürkan, Mustafakemalpaşa’da ilçe başkanları ile biraraya geldi. Başkan Gürkan burada yaptığı konuşmada, “Her kademeden teşkilat mensubumuzla Bursamıza yakışır hizmetler için çalışıyoruz” dedi.

BURSA 20.08.2021, 16:04
TÜM İLÇELER İLE BURSA’NIN GELECEĞİ MASAYA YATIRILIYOR

AK Parti İl Başkanı Davut Gürkan, düzenli aralıklarla gerçekleştirdiği ilçe başkanları toplantılarını sürdürüyor. Mustafakemalpaşa ilçe teşkilatının ev sahipliğinde ilçe öğretmen evinde gerçekleştirilen toplantıya İl Başkanı Davut Gürkan’ın yanı sıra il başkan yardımcıları Mustafa Yavuz, Kamil Bayramiç, Ufuk Ay, Engin Kökçıkaran, Nurettin Arif Kurtulmuşlar, Osman Şahin, Setenay Yüksel Olguner, Sinan Kahraman, İl Kadın Kolları Başkanı Emel Gözükara Durmaz, İl Gençlik Kolları Başkanı Ömer Faruk Temiztürk ve ilçe başkanları katıldı.

İlçe teşkilatlarının çalışmaları ve gündeminin değerlendirildiği toplantıda konuşan Başkan Gürkan, her kademeden teşkilat mensupları ve belediye başkanları ile şehrin her noktasında vatandaşlarla biraraya geldiklerini belirtti. Başkan Gürkan, Bursa’nın farklı ve zengin potansiyelleri ile Türkiye’nin en nitelikli şehirlerinden biri olduğunu belirterek, “AK davamızın her kademeden neferi ile Bursamızın her noktasında halkımızla buluşarak, halkımızın talepleri, önerileri ve ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalarımızı yürütüyoruz. Tüm çabamız Bursamızı tüm zenginlikleri ile gelecek nesillerimize taşıyabilmek için” dedi. Davut Gürkan, Bursa’nın geleceği için hedeflerine giden yolda ilçe teşkilatlarının önemli bir rol oynadığını vurgulayarak, “Tüm ilçelerimizde halkımızın talepleri, önerileri ve yapılması gerekenlerin çözümü konusunda ilçe teşkilatlarımız adeta bir köprü vazifesi görüyor. Büyükşehir belediyemiz, ilçe belediyelerimiz ve ilgili kurumlarla koordineli olarak yürüttüğümüz çalışmalarla taleplere ve çözüm bekleyen sorunlara çözümler sunuyoruz. Merkezi hükümetimizce yürütülebilecek çalışmaların takipçisi olarak her koldan Bursamıza yakışır hizmetler vermeye çalışıyoruz” dedi. 

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:22
Güneş 06:47
Öğle 13:14
İkindi 16:45
Akşam 19:31
Yatsı 20:50
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P