banner201

banner177

banner193

TÜRKİYE'NİN KAÇIŞ NOKTASI OLDU: Vakalar o ilçede patladı

Artan vakalar ve ısınan havalar ile birlikte İstanbul'dan Bursa'nın İznik ilçesine gelen yerli turistler vakaları arttırdı. Bursa'nın dünyanın en önemli tarihi eserlerine sahip olan, 4 medeniyete başkentlik yapmış ve UNESCO’ya aday İznik ilçesi, pandemi süresince Türkiye’nin en çok tercih edilen bölgesi oldu. Hal böyle olunca korona virüslü vak'a sayısı 300’ü buldu.

BURSA 15.04.2021, 11:20
TÜRKİYE'NİN KAÇIŞ NOKTASI OLDU: Vakalar o ilçede patladı

Muhteşem doğası ve tarihi ile Türkiye’nin en çok ziyaret edilen bölgesi ilan edilen İznik’te pandemi süresinde şehir dışından ziyaretlerde adeta patlama yaşandı. Ziyaretçiler bununla kalmıyor ilçeye bağlı mahallelerden ev ve arazi satın alıyorlar.

Hal böyle olunca korona vakası ilçede 300’lere ulaştı. İznikliler ise artan vaka sayısından şikayetçi. Bir çok İznikli vatandaş İstanbullulara 'gelmeyin' çağrısında bulundu.

Seyahat acenteleri talebe yetişemiyor
Günübirlik ve konaklamalı olarak misafirlerin yoğun ilgi gösterdiği İznik'e birçok tur düzenleyen ve pandemi süresince taleplere yetişmekte zorlandıklarını ifade eden seyahat acentesi sahibi Engin Balta, "İznik tarihi ve doğasıyla ülkemizin en önemli değerlerinden biri. Bundan dolayı Türkiye’nin kaçış noktası haline geldi. Biz seyahat acentesi olarak talepleri karşılamakta zorlanıyoruz" ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:41
Güneş 06:13
Öğle 13:08
İkindi 16:52
Akşam 19:53
Yatsı 21:19
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P