banner201

banner177

banner193

TÜRKİYE’NİN TEK MAKAS ÜRETİCİSİ ÇAĞLAYAN MAKAS

Türkiye’nin tek makas üreticisi ünvanıyla 1951 yılından bugüne üretimini sürdüren Çağlayan Makas, ürettiği binlerce ürünle onlarca sektörün işini kolaylaştırmaya devam ediyor. 70 yıllık tecrübesiyle ürün ağını her geçen genişleten Çağlayan Makas; makas, bıçak, ölçü aletleri, elektrikli el aletleri, havalı el aletleri, boru ve sac makinelerinin satışını gerçekleştiriyor. Çağlayan Makas’ın tüm illerde bayisi bulunuyor.

BURSA 22.11.2021, 17:21 22.11.2021, 17:32
TÜRKİYE’NİN TEK MAKAS ÜRETİCİSİ ÇAĞLAYAN MAKAS

BURSA’DAN TÜM TÜRKİYE’YE …

Çağlayan Makas’ın başarı hikayesi 1951 yılında Refik Çağlayan’ın Bursa’nın Altıparmak Caddesi yakınında 20 metrekarelik dükkanda el emeğiyle ürettiği makaslarla başladı. 1958’li yılarda babasının yanında makas ustası olma yolunda ilk adımını atan Sami Çağlayan yıllar içinde babasından bayrağı devraldı. Babasından aldığı miras oğulları Mesut Çağlayan ve Yusuf Çağlayan ile devam ederken Çağlayan Makas günümüzde Türkiye’nin tek makas üreticisi ünvanıyla üretimini sürdürüyor.  Çağlayan Makas, yüzde 85’i dışarıdan ihraç edilen makas sektöründe seri üretime geçerek, ihracatın önünü keserek paramızın ülkemizde kalması için tüm gücüyle çalışıyor. 

“TÜRKİYE’NİN 81 İLİNDE BAYİMİZ VAR”

“Türkiye’nin 81 ilindeki şehrin en büyük hırdavatçılarının hepsi bizim bayimiz. Makaslarımız çok profesyonel olduğu için ancak profesyonellere hitap ediyor.  Bu yüzden sirkülasyon hızlı değil.  Bunun yanı sıra herkesin kullanabileceği yeni ürünlerimizde çıktı.  Kısmetse Amerika’dan, Çin’den ithal edilen makaslar tarzında olacak ancak kalite ve özellik olarak onlardan üstün donanıma sahip olup, Türkiye piyasasında güzel sonuçlar elde etmeyi hedefliyoruz.”

  • MAKASLAR
  • BIÇAKLAR
  • ÖLÇÜ ALETLERİ
  • ELEKTRİKLİ EL ALETLERİ
  • HAVALI EL ALETLERİ
  • MAKİNELER

Birçok alanda yüzde yüz dövme çelikle işlenen el yapımı ürünler tüketiciyle buluşurken Çağlayan Makas aynı zamanda alanında dünya devi firmalarında bayiliğini üstleniyor. İnşaat ve otomotiv sektör başta olmak üzere birçok farklı endüstride Çağlayan Makas ürünleri tercih ediliyor. 

“YÜZDE YÜZ YERLİ”

Makasların yüzde yüz yerli olduğuna ve yüzde 90’ının el yapımı olduğuna vurgu yapan Yusuf Çağlayan, “En kısa sürede Çağlayan Makas’ın garantisi altında, seri üretime geçip Türkiye iç piyasası ve yurtdışındaki piyasaya da hakim olmak için tüm gücümüzle çalışacağız. Bizim makaslarımız en çok şantiyelerde kullanılıyor. 30 yıl önceki makas kullanımı ile şu an ki kullanım arasında büyük farklar var. Teknoloji ile birlikte bazı alanlarda ürünlerimize bağlı ihtiyaç azalsa da Çağlayan Makas olarak bizlerde gelişen teknoloji ile birlikte yeni doğan ihtiyaçlara yönelik kendimizi geliştirerek, ürün çeşitliliğimizi arttırıyoruz.” ifadelerini kullandı.

ÇAĞLAYAN MAKAS ONLİNE SATIŞLARIYLA DİKKAT ÇEKİYOR

Çağlayan Makas yenilenen internet sitesi online satış yapan e-ticaret siteleri arasında alanında en çok tercih edilen markalardan biri olmayı başardı. Trendyol, Hepsibursada, N11 ve makinatürkiye.com satış platformlarında ürünlerini tüketicilerle en hızlı şekilde buluşturan Çağlayan Makas dünya devi firmaların aksine uygun fiyat politikası ve nitelikli ürünleriyle dikkat çekiyor.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:39
Güneş 06:11
Öğle 13:08
İkindi 16:53
Akşam 19:54
Yatsı 21:20
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P