banner201

banner177

banner193

TÜSİAD YSK'yı topa tutmuştu! TÜMSİAD Bursa'dan da İstanbul açıklaması geldi

Tüm Sanayici ve İş adamları Derneği (TÜMSİAD) Bursa Şubesi Başkanı Mustafa Kemal Şerbetçioğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinin yenilenmesine ilişkin YSK'nın aldığı kararı değerlendirdi.

BURSA 10.05.2019, 15:11
TÜSİAD YSK'yı topa tutmuştu! TÜMSİAD Bursa'dan da İstanbul açıklaması geldi

Başkan Şerbetçioğlu şunları söyledi: “16 milyon insanın yaşadığı İstanbul ekonomik anlamda birçok ülkeden büyük, dünyanın göz bebeği bir şehir. Böylesine önemli bir şehri yönetecek iradeyi belirleyen seçimler, soru işareti barındırmamalı. Seçimlerin yenilenmesi ekonomik istikrarı bozmaz.”

Şerbetçioğlu, Türkiye'nin son beş yıldır seçim ikliminde yaşadığını ve hükümetin önünde icraat için 4,5 yıl gibi uzun bir süre olduğunu anımsatarak, şunları kaydetti: “Daha şimdiden ekonomik büyüme, istihdam, ihracat, enflasyonla mücadele gibi alanlarda önemli adımlar atıldı, atılmaya da devam ediliyor. TÜMSİAD olarak biz bu adımları destekliyor ve 'Büyük Türkiye İçin Üretmeye Devam' diyoruz. İstanbul seçimlerinin yenilenmesi ekonomik istikrarı olumsuz etkilemez.

Türk Sanayicileri Ve İş İnsanları Derneği (TÜSİAD),Yüksek Seçim Kurulu’nun İstanbul’da seçimlerin tekrarlanmasına yönelik kararına tepki göstermişti. TÜSİAD’ın sosyal medya üzerinden yapılan açıklaması şu şekildeydi: ''31 Mart yerel seçim sonuçları açıklanmadan evvel vurgulamış olduğumuz gibi, kapsamlı bir ekonomik ve demokratik reform gündemine odaklanmamız gereken bu dönemde, seçim ortamına geri dönmek kaygı vericidir.''

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:39
Güneş 06:11
Öğle 13:08
İkindi 16:53
Akşam 19:54
Yatsı 21:20
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P