UÇAK ASANSÖR, HİZMET AĞINI BOSNA HERSEK’E TAŞIDI

Asansör montaj ve bakımında Bursa’nın en çok tercih edilen firması Uçak Asansör; Bosna Hersek’te Mepromex AVM’nin yürüyen merdiven, yürüyen yol ve asansör montajını gerçekleştirdi.

BURSA 01.02.2023, 11:34
UÇAK ASANSÖR, HİZMET AĞINI BOSNA HERSEK’E TAŞIDI

Sektörde 35 yılı aşkın tecrübesiyle hizmet veren Uçak Asansör, farklı projelerin çözüm ortağı olmayı sürdürüyor. Uçak Asansör Yönetim Kurulu Başkanı Salih Uçak, firma hakkında bilgiler paylaştığı açıklamasında Bosna Hersek’te Mepromoex AVM’nin çözüm ortağı olduklarını anlattı.

BURSA’NIN EN ÇOK TERCİH EDİLEN FİRMASI BALKANLARA AÇILDI

Yönetim Kurulu Başkanı Salih Uçak açıklamasında, sektörde 35 yıllık tecrübemizle; asansör montaj ve bakımında Bursa’nın en çok tercih edilen firmasıyız. Faaliyet alanımız sadece Bursa ile sınırlı değil. 2022 yılı içerisinde Özbekistan, Libya başta olmak üzere Avrupa ve Balkan ülkelerine çeşitli ziyaretler gerçekleştirdik. Yolcu ve yük asansörleri, yürüyen merdivenler, asansör montaj, revizyon ve bakım, projelendirme başta olmak üzere farklı yapılara çözümler sunuyoruz. Geniş araç filomuz ve tecrübeli ekip arkadaşlarımızla 24 saat servis hizmeti sunuyoruz.” ifadelerini kullandı.

UÇAK ASANSÖR AVM RADARINA GİRDİ

Bosna Hersek’te Mepromex AVM ve Uçak Asansör’ün faaliyetleriyle ilgili bilgiler paylaşan Uçak, “Bursa 2022 yılı içerisinde Bursa’nın en yeni AVM’si Parkur Bursa Eğlence ve Yaşam Merkezi’ne benzer bir projeyi Bosna Hersek’te Mepromex AVM’de gerçekleştirdik. AVM’nin açılışına kısa bir zaman kala taahhütlerimizi yerine getirdik.  4 adet yürüyen merdiven, 2 yürüyen yol, 5 adet asansörün montajı başarıyla tamamlandı. Bosna Hersek’e hayırlı olmasını diliyorum. Uçak Asansör’ün hizmet ağını yurt dışına taşımaktan dolayı mutluyuz. Panaromik asansörler, araç asansörleri, yük asansörleri, yürüyen merdivenler, sedye asansörleri başta olmak üzere birçok asansör ve yürüyen merdiven çeşidimizle hizmet veriyoruz.” diye konuştu. 

“UÇAK ASANSÖR SEKTÖRE ÇAĞ ATLATTI”

Bursa’da 4 bini aşkın noktada Uçak Asansör’ün hizmet verdiğini ifade eden Uçak, “Geniş servis ağımız, 50 araçlık filomuz ve 100’e yakın çalışanımız ile birlikte her zaman en hızlı, en güvenilir hizmeti sunuyoruz.  Bunun yanı sıra asansörün ana bileşenlerini oluşturan parçalarımız ve yapay zeka uyumlu asansörlerimiz ile sadece tasarım olarak değil dayanıklılık noktasında da Uçak Asansör sektöre çağ atlattı diyebilirim" diye konuştu.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 02 Mayıs 2024
İmsak 04:19
Güneş 05:56
Öğle 13:06
İkindi 16:56
Akşam 20:06
Yatsı 21:36
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P