UÇAK ASANSÖR PERSONEL SAYISI FİLOSUYLA DA DİKKAT ÇEKTİ

Asansör sektöründe değişim ve dönüşümün öncüsü Uçak Asansör 3 bin noktada her gün 300 bini aşkın bireyin hayatını kolaylaştırıyor. Uçak Asansör, deneyimli idari kadrosu, 50’yi aşkın teknik personeli ve 20’den fazla servis aracıyla yapılara değer katmaya devam ediyor.

BURSA 10.10.2021, 15:54 10.10.2021, 16:10
UÇAK ASANSÖR PERSONEL SAYISI FİLOSUYLA DA DİKKAT ÇEKTİ

Asansör sektöründe yaklaşık 25 yıldır faaliyet gösteren Uçak Asansör nitelikli konutların yanı sıra, kamu binaları, oteller, hastaneler başta olmak üzere birçok yapıda en çok tercih edilen firmaların başında yer alıyor.

70’DEN FAZLA ÇALIŞAN 3 BİN NOKTADA HİZMET

Uçak Asansör yenilenen araç filosu ile hizmet ağını genişletirken 20’den fazla servis aracı 3 bini aşkın noktada hizmet veriyor. Deneyimli isimlerin yer aldığı idari kadrosunun yanı sıra teknik servisi ve hizmet kalitesiyle de sektörün lideri olan Uçak Asansör 70’den fazla çalışanıyla sektöre yön veriyor. Uçak Asansör; güvenlik, sağlamlık ve konfor açısından her yaştan bireylerin yaşam kalitesini arttıracak faktörleri gelişen ve değişen teknoloji ile birlikte sürekli olarak yeniliyor. Uçak Asansör  onlarca çeşit kabin modelleri ve özgün tasarımlarla görsel anlamda yaşam alanlarına uygun çözümler sunuyor.

 UÇAK ASANSÖR’DEN BÜYÜKŞEHİR İTFAİYESİNE KURTARMA EĞİTİMİ

Asansör sektörünün lider firması Uçak Asansör, Bursa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekiplerine asansörde mahsur kalanların nasıl kurtarılması gerektiği ile ilgili eğitim verdi. 3 gün süren eğitime ilçe itfaiye ekipleri dahil olmak üzere 90 ekibin lideri katıldı. Eğitimlerde makine daireleri, makine dairesi, hidrolik asansörler başta olmak üzere farklı asansör tiplerinde kurtarma işlemlerinin nasıl yapılması gerektiği ile ilgili bilgiler paylaşıldı. Eğitimler itfaiye ekiplerinden tam not aldı. Eğitimler aynı zamanda asansör firmaları için de büyük önem taşıyor.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:28
Güneş 06:03
Öğle 13:07
İkindi 16:54
Akşam 20:00
Yatsı 21:29
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P