UÇAK ASANSÖR ve ONE LİFT İHRACAT HEDEFİYLE DÜNYA PAZARINDA

Bursa’nın asansör ve yürüyen merdiven sektöründeki önemli değeri Uçak Asansör ve One Lift, MÜSİAD IBF 2. Türk-Arap İş Zirvesi’nde dünyanın birçok ülkesinden iş insanlarıyla bir araya gelerek Uçak Asansör’ü ve Bursa’yı tanıttı.

BURSA 14.06.2022, 16:00 14.06.2022, 17:29
UÇAK ASANSÖR ve ONE LİFT İHRACAT HEDEFİYLE DÜNYA PAZARINDA

Bursa merkezli olarak faaliyetlerini sürdüren Uçak Asansör ve One Lift 4 bini aşkın noktada her gün milyonlarca kişini hayatını kolaylaştırmaya devam ederken, yurt içindeki hizmet ağını ve kalitesini yurt dışına taşımak için temaslarına devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Libya’da ikili iş görüşmeleriyle Uçak Asansör markasını ve Bursa’yı tanıtan Uçak Asansör son olarak Gaziantep’te gerçekleşen MÜSİAD IBF 2. Türk-Arap İş Zirvesinde iş insanlarıyla bir araya geldi.

“HİZMETİMİZİ BURSA’DAN YURT DIŞINA TAŞIMAK İÇİN ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR”

Uçak Asansör’ün  ve One Lift’in faaliyetlerine ve temaslarına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Uçak Asansör Yönetim Kurulu Başkanı Salih Uçak, bölgesel yatırım fırsatları ve ticari gelişmeleri ele aldıklarını belirterek şu ifadeleri kullandı, “Asansör sektörü günümüzün en hızlı değişen ve gelişim gösteren sektörlerinden bir tanesi olmakla birlikte bu sektörde faaliyet gösteren firma sayısında yaşanan artış hizmet kalitesini ve algıyı değiştiriyor.  Uzun vadede plan yapan kurumsal firmalar sektöre öncülük etmeye devam edecek. Bu kapsamda nitelikli yapıların tercihi geçmişi, tecrübesi ve bilgi birikimi olan firmalar olmalıdır. Uçak Asansör ve One Lift olarak sektöre öncülük etmeye devam ediyoruz. Çeyrek asır önce Bursa’da kurulan firmamızı uluslararası platformda tanıtarak, Bursa’dan yurtdışına hizmetimizi taşımak için çalışmalarımız devam ediyor. Personel sayımız, idari kadromuz, ürün çeşitliliğimiz, farklı asansör çeşitlerinde olan başarımız ve yürüyen merdiven sistemlerindeki başarımızla birlikte yeni yatırımlarımız olacak. Bölgesel yatırım fırsatları ve ticari gelişmelerin kapsamlı şekilde ele alındığı bu program için MÜSİAD’A teşekkür ediyoruz” dedi.

Yorumlar (1)
D.Kaya 2 yıl önce
Allah yolunuzu açık etsin
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:30
Güneş 06:04
Öğle 13:07
İkindi 16:54
Akşam 19:59
Yatsı 21:27
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P