ULUDAĞ KOLEJİ MEZUNLARI AYDINLIK YARINLARA HAZIR!

Eğitime katmış oldukları yenilikler ve hayata geçirmiş oldukları projelerle 21. yüzyıl yaşam becerilerine sahip, hayatın her alanında başarılı ve mutlu bireyler yetiştirmeyi kendine ilke edinen Uludağ Koleji, bir mezuniyet buluşmasında daha öğrencileri ve velileri ile bir araya gelmenin ortak mutluluğunu ve heyecanını yaşadı!

BURSA 27.06.2022, 17:39 27.06.2022, 17:45
ULUDAĞ KOLEJİ MEZUNLARI AYDINLIK YARINLARA HAZIR!

Uludağ Koleji Kurucularının, Bilim Kurulu Üyelerinin, Kademe Müdürlerinin, öğretmenlerin ve velilerin katılımıyla Uludağ Koleji 4. sınıf, 8.sınıf ve 12.sınıf öğrencilerin mezuniyet mutluluklarının paylaşıldığı tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Uludağ Koleji Bilim Kurulu Üyesi Prof.  Dr. İsmail Naci Cangül ve Uludağ Gelişim Akademisi Başkanı Bilim Kurulu Üyesi Öğretim Görevlisi Nilüfer İnceman Akgün, öğrencilere hitaben gerçekleştirmiş oldukları konuşma ile geleceğe ve aydınlık yarınlara umut oldu.

Konuşmasını yapmak üzere kürsüye davet edilen Uludağ Koleji İlkokul Müdürü Şükriye Özmeriç, Ortaokul Müdürü Halil İbrahim Demirçeken, Anadolu ve Fen Lisesi Müdürü Umut Kadiroğulları, mezun öğrencilerine başarı ve mutluluk dolu yarınların temennisiyle başarı basamaklarını ilmek ilmek işleyerek zirvede adını yazdıran öğrencilerin plaketleri ve onur belgelerini verdiler. Eğitimdeki devamlılığı sembolize eden devir teslim töreninde bayrak ve okul flamasını 2023 mezunlarına teslim etmenin onurunu yaşayan öğrencilere hitaben “ Eğitim ve öğretim sürecinizde size yalnızca akademik bilgileri değil, hayatı da öğretmeye çalıştık. Biz size; sabırlı olmayı, güler yüzlülüğü, kaliteli yaşamayı, özgüvenli olmayı, ilkelere bağlı kalmanın asaletini, dürüstlüğü; insanlığın ve cana yakınlığın her sorunu çözdüğünü, sükunetin ve sabrın karşılığının mutlaka alındığını öğrenmenizi istedik ve hayata karşı duruşunuza, karakterinize, yüreğinize dokunduk! Şimdi hazır mıyız aydınlık yarınlara? “ sözleriyle öğrencilerin sahneye davet edildiği tören, havai fişekler eşliğinde keplerinin havaya atılmasıyla heyecan, gurur ve mutluluk dolu anlara sahne oldu!

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:28
Güneş 06:03
Öğle 13:07
İkindi 16:54
Akşam 20:00
Yatsı 21:29
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P