banner177

banner193

UVE, ‘İŞİMİZ DOĞRU ÖLÇMEK’

Türkiye’nin ihtiyaçlarını Türkiye’de üreten marka Kalmet Kalibrasyon, UVE markasıyla kalite kontrol test cihazları üretimini,  “İşimiz Doğru Ölçmek” prensibi ile sürdürüyor.

BURSA 16.11.2022, 15:10
UVE, ‘İŞİMİZ DOĞRU ÖLÇMEK’

Kalite 22, 11. Kontrol, 11. Kontrol, Otomotiv, Havacılık ve Uzay Teknolojileri Test Ekipmanları, Metroloji ve Endüstriyel Yazılım Fuarı 26-29 Ekim tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi / Yeni fuar Kompleksi – Yeşilköy‘de gerçekleşti. Kal-Met Kalibrasyon çatısı altında UVE markası fuarda büyük ilgi gördü. Fuardaki az sayıda yerli firmadan biri olan UVE markası Türkiye ekonomisine değer katan ürünlerini sergiledi.

ÇEYREK ASIRDIR TÜRKİYE’NİN İHTİYAÇLARINA YERLİ ÇÖZÜM

Kal-Met Kalibrasyon sektörde 25 yılı geride bırakırken, UVE markasıyla üretilen ürünler Türkiye’nin önde gelen kurum ve kuruluşlarında kullanılıyor. Bu kuruluşlar arasında; Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş (TUSAŞ), TÜBİTAK Savunma Sanayii Araştırma ve Geliştirme Enstitüsü (SAGE), Suudi Arabistan Meteoroloji Ensitüsü, Türk Standartları Ensitüsü Gebze Kampüsü, TÜBİTAK-MAM, TÜBİTAK UME yer alıyor. Bursa’nın iki büyük otomobil  üretim fabrikası bünyesinde yerleşik laboratuvarlar ile de kalibrasyon hizmeti veriyor.

KATMA DEĞERİ YÜKSEK YERLİ MAKİNELER

Kaliteli üretim yapmak isteyen firmalar için en önemli unsurlar olan ölçme ekipmanlarından, ölçü kalibrasyon sistemlerine ve koordinat ölçme makinelerine, kalite güvencesi veren firmalardan, labaratuar test ekipmanlarına kadar her türden ürünün bir arada sergilendiği fuarda Kalmet Kalibrasyon markası UVE, yeni nesil Kalite Kontrol Test Cihazları’nı sergiledi. UVE’nin ürettiği yerli makineler kullanım kolaylığı ve fonksiyonlarıyla ilgi çekti. Temel hedefi ülkemizde üretilmeyen katma değeri yüksek ürünleri üretip hem ithalatı azaltmak hem de istihdam sağlayarak Türkiye ekonomisine katkı sağlamak olan UVE, üretilmeyeni üretmeye devam ediyor.

3 BİNİN ÜZERİNDE MÜŞTERİYE HİZMET

Kal-Met Kalibrasyon Tic. Ltd. Şti. Kasım 1997’de Boyut Ölçme Cihazları ve Terazi Kalibrasyonu ile hizmet vermeye başladı. Müşteri ihtiyaç ve beklentilerini dikkate alarak hizmet alanı sürekli genişletilerek Boyut (3-D koordinat ölçüm cihazları dahil ), Kuvvet ( Yük hücreleri dahil ), Tork, Sertlik, Basınç, Kütle / Terazi, Hacim, Yoğunluk, Sıcaklık / Nem, Elektrik ve Optik alanında kalibrasyon hizmeti veren Türkiye’nin en kapsamlı, özel laboratuvarı durumuna geldi. Başta Otomotiv olmak üzere İnşaat, Gıda, Tarım, Tekstil ve Havacılık sektöründe 3000’nin üzerinde müşteriye periyodik kalibrasyon hizmeti veriyor.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:43
Güneş 06:14
Öğle 13:08
İkindi 16:52
Akşam 19:52
Yatsı 21:17
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P