banner204

banner177

banner193

banner205

VAİLLANT BURSALI YETKİLİ SATICILARI İLE MARKANIN GELECEK VİZYONUNU KONUŞTU

Vaillant Türkiye, yetkili satıcılarını motive etmek, onların görüş ve önerilerini dinlemek amacıyla düzenlediği ziyaretler kapsamında Bursa’daki yetkili satıcıları ile buluştu. Vaillant Group Türkiye Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Erol Kayaoğlu, 2021 yılının ikinci çeyreğinde düzenlenen ziyaretler kapsamında 9 ilde toplam 17 buluşma gerçekleştirdiklerini belirterek, “Bursa, Vaillant için çok önemli bir şehir. Bursa’daki yetkili satıcılarımıza yaptığımız ziyaretlerde sektördeki gelişmeler ve hedeflerimiz hakkında fikir alışverişinde bulunduk” dedi.

BURSA 11.08.2021, 13:17 12.08.2021, 11:33
VAİLLANT BURSALI YETKİLİ SATICILARI İLE MARKANIN GELECEK VİZYONUNU KONUŞTU

Vaillant Türkiyeülke genelindeki yetkili satıcıları için düzenlediği ziyaretlerini 2021 yılında da sürdürüyor. Vaillant’ın ikinci çeyrekte gerçekleştirilen ziyaretleri kapsamında Bursa’daki yetkili satıcılar ile bir araya gelindi. Bursalı yetkili satıcıları motive etmek, onların görüş ve önerilerini dinlemek amacıyla düzenlenen ziyaretler, Vaillant Group Türkiye Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Erol Kayaoğlu ve yönetim ekibinin katılımıyla düzenlendi. Bursa’daki yetkili satıcılar ile pazarın genel durumu ile ilgili değerlendirme yapılan ziyaretlerde Vaillant’ın pazar payı ve devreye alım adetleri ile ilgili bilgi alışverişinde bulunuldu.

 

 

Vaillant’ın pusulasının orta ve uzun vadeli hedeflere dayalı bir stratejiyi kapsadığına dikkat çeken Erol Kayaoğlu, “Müşterilerimizin yanı sıra yetkili satıcılarımızın memnuniyeti de bizler için çok önemli. Yetkili satıcı ziyaretleri markamızın gelecek stratejisine katkıda bulunuyor. Yetkili satıcılarımızın morallerini yükseltmek, bölge ve yetkili satıcı özelinde oluşan ihtiyaçları belirleyerek bu doğrultuda yeni aksiyon planlanmaları yapmak üzere bu yıl da yola çıktık.

Bursa ziyaretlerimizde yetkili satıcılarımızın yanlarında olduğumuzu bir kez daha vurgularken; performansları, il aksiyon planlarıkampanyalar, gaz kuruluşu yatırımları konusunda değerlendirmelerde bulunduk. Talep ve beklentilerini dinledik. Yetkili satıcılarımızla buluşmaya önümüzdeki dönemde de devam edeceğiz” diye konuştu.

 

 

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:22
Güneş 06:47
Öğle 13:14
İkindi 16:45
Akşam 19:31
Yatsı 20:50
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P