banner177

banner193

VALİ CANBOLAT’TAN TEK ENERJİ’NİN ÇALIŞMALARINA ÖVGÜ

BUMATECH Makine Fuarı’nda stant açan TEK Enerji’nin çalışmalarını ve ürünlerini yakından inceleyen Bursa Valisi Yakup Canbolat, firmanın yenilenebilir enerji çalışmalarının çok kıymetli olduğunu vurguladı.

BURSA 25.11.2021, 09:45
VALİ CANBOLAT’TAN TEK ENERJİ’NİN ÇALIŞMALARINA ÖVGÜ

TEK Enerji’nin yenilenebilir enerji alanındaki çalışmaları yankı yaratmaya devam ediyor. BUMATECH Makine Fuarı’nda TEK Enerji’nin standını ziyaret eden Bursa Valisi Yakup Canbolat, firmanın yenilenebilir enerji çalışmalarının çok önemli olduğunu dile getirdi.

‘YENİLENEBİLİR ENERJİ KRİTİK ÖNEMDE’

TÜYAP Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde kapılarını açan ve Metal İşleme Teknolojileri, Saç İşleme Teknolojileri ve Otomasyon Fuarlarını tek çatı altında buluşturan BUMATECH Bursa Makine Teknolojileri Fuarı’nda TEK Enerji’nin standını ziyaret eden Bursa Valisi Yakup Canbolat, yenilenebilir enerji çalışmalarının yaşanabilir bir dünya için kritik önemde olduğu mesajını verdi.

BURSARAY PROJESİ İÇİN TEBRİK ETTİ

30 Bursaray istasyonunun tamamının güneş enerjisi panelleriyle donatılması çalışmalarını sürdüren ve birçok sektörün yenilenebilir enerji ihtiyacını karşılayarak, maliyet avantajı sağlayan TEK Enerji’nin BUMATECH Bursa Makine Teknolojileri Fuarı’ndaki standını ziyaret eden Bursa Valisi Yakup Canbolat, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cüneyt Şener ve Ticaret İl Müdürü İsmail Aslanlar ile birlikte firma yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgi alıp, güneş enerjisi panellerini yakından inceledi. Yenilenebilir enerji çalışmalarının, küresel iklim değişikliğinin gündemin ilk sıralarında yer aldığı bir dönemde çok büyük önem teşkil ettiğini vurgulayan Vali Canbolat, Bursaray istasyonlarının enerjisinin güneş enerjisi panelleri ile alınmasını sağlayan sistemin hayata geçirilmesinden dolayı da TEK Enerji’yi tebrik etti.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:28
Güneş 06:03
Öğle 13:07
İkindi 16:54
Akşam 20:00
Yatsı 21:29
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P