banner204

banner177

banner193

banner205

Yıldırım ve BTSO istihdam için el ele

Yıldırım Belediyesi ve BTSO, ilçedeki gençlerin meslek sahibi olması ve istihdamına yönelik ortak projelere imza atacak.

BURSA 01.05.2019, 11:10
Yıldırım ve BTSO istihdam için el ele

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Başkanı İbrahim Burkay, Başkan Yardımcısı İsmail Kuş, Yönetim Kurulu Üyeleri Hasan Gürses, Irmak Aslan, Alparslan Şenocak, Haşim Kılıç ile BTSO Meclis Başkan Yardımcısı Murat Bayizit, Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz’ı ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Yılmaz, iş dünyası ile iş birliğini önemsediklerini vurguladı. Yıldırım’ın genç bir nüfusa sahip olduğunu ve gençlerin bu enerjisinin nitelikli iş gücüne yönlendirmek adına yeni projelere imza atacaklarını aktaran Başkan Yılmaz, “Önümüzdeki süreçte sürdüreceğimiz iş birliği neticesinde oluşacak projeler ile hemşehrilerimize katkı sunmuş olacağız. Gençlerimizin değer üretmesini istiyoruz. Millet Mahallemizde bulunan belediyemizin biriminde oluşturacağımız Bursa Tasarım ve Teknoloji Geliştirme Merkezi (BUTGEM) ve istihdam ofisi ile gençlerimizin altın bilezik sahibi olmasını sağlayacağız. Bu anlamda hem sanayicilerimizin hem de iş arayan hemşehrilerimizin ihtiyacını karşılayarak Bursa’nın daha nitelikli bir iş gücüne sahip olmasına katkı sağlamış olacağız. Gerçekleştirdikleri iş birliği ve ziyaretten ötürü BTSO Başkanımız Sayın İbrahim Burkay ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederim” diye konuştu.

‘YILDIRIM BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ’

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz’a görevlerinde başarı dileyen BTSO Başkanı İbrahim Burkay, Yıldırım Belediyesi ile yapacakları çalışma doğrultusunda nitelikli çalışan arayan sanayiciler ile iş arayan gençleri buluşturacaklarını belirterek, “Yıldırım bizim için çok önemli. Bursa Ticaret ve Sanayi Odası olarak üzerimize düşeni yaparak Yıldırımlıların yanında olacağız. Belediyemizle beraber yürüttüğümüz birçok proje var. Bu dönemde de bu çalışmaları daha da artırarak devam ettireceğiz. Bursa’da özellikle istihdam ile ilgili gelen talepleri karşılamada en başarılı projemiz BTSO bünyesindeki Bursa Tasarım ve Teknoloji Geliştirme Merkezi (BUTGEM). Burada eğitim alan gençlerin tamamına yakınının istihdam garantisi var. Biz nitelikli çalışan arayan sanayicilerimiz ile iş arayan gençlerimizi BUTGEM’de eğitim ve meslek gruplarına göre düzenlediğimiz kurslar neticesinde buluşturuyoruz. Yıldırım’da da önemli bir insan gücü var. Belediyemiz ile gerçekleştireceğimiz ortak çalışma ile oluşturacağımız BUTGEM kurs merkezi ve istihdam ofisi ile Yıldırımlı vatandaşlarımıza istihdam yolunda destek vereceğiz. Başkanımız Sayın Oktay Yılmaz’a, Yıldırım’a hizmet yolunda başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:20
Güneş 06:45
Öğle 13:14
İkindi 16:45
Akşam 19:32
Yatsı 20:52
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P