banner177

banner193

BAŞKAN KORKMAZ’DAN ÇAĞRI: İKAMETGAHINIZI BÜYÜKORHAN’A TAŞIYIN

Büyükorhan Belediye Başkanı Ahmet Korkmaz’dan Bursa’nın farklı yerlerinde ikametgâh eden hemşerilerine çağrı geldi. Başkan Korkmaz, “İlçenin nüfusu arttıkça, İller Bankası’ndan alınan pay da yükselecek. Böylelikle Büyükorhan’a daha kolay hizmet edeceğiz” dedi.

BÜYÜKORHAN BELEDİYESİ 03.09.2022, 13:44 03.09.2022, 13:47
BAŞKAN KORKMAZ’DAN ÇAĞRI: İKAMETGAHINIZI BÜYÜKORHAN’A TAŞIYIN

Bursa’nın Dağ İlçesi Büyükorhan yatırımlarla büyümeye devam ediyor. Göreve geldiği günden bugüne birçok projeyi hayata geçiren Büyükorhan Belediye Başkanı Ahmet Korkmaz, ilçedeki çalışmalar hakkında bilgi verdi. Altyapı çalışmalarının, iki-üç mahalle haricinde tamamlandığını belirten Korkmaz, doğalgaz kullanımıyla da ilçe merkezinde büyük bir rahatlık yaşandığını ifade etti. İlçedeki tarım çalımları hakkında da bilgi veren Korkmaz, “Yaban mersini ekimiyle birlikte çiftçimiz yeni bir kazanç kapısı elde etmiş oldu. Bu konuda bize büyük destek sağlayan Bursa Büyükşehir Belediyesi Tarım AŞ’ye teşekkür ediyoruz” diye konuştu. 

“BÜYÜKORHAN BÜYÜRSE, BURSA DA BÜYÜR”

Kırsal ve göç veren bir bölgede yer aldıklarını ifade eden Korkmaz,” Son dönemde yapılan yatırımlar ve koronavirüs pandemisinin de vermiş olduğu etkiyle kırsaldan kente göç azaldı. Yaptığımız kırsal turizm hamleleriyle kırsala dönüşü yeniden sağlamak istiyoruz. Özellikle benin bu konuyla ilgili hemşerilerimize bir çağrım olacak; Bursa’nın farklı yerlerinde yaşayan hemşerilerimiz ikametgahlarını Büyükorhan’a taşısınlar. Biliyorsunuz ki belediyelerin hizmet vermek için bütçeye ihtiyacı var. Bu bütçelerde İller Bankası’nda geliyor. Eğer Büyükorhan’ı nüfusu artarsa, bizim de İller Bankası’ndan aldığımız pay o kadar artar. Bunun sonucunda da İlçemize daha çok hizmet gelir. Büyükorhan büyür, Büyükorhan büyürse Bursa da büyür” dedi.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:30
Güneş 06:04
Öğle 13:07
İkindi 16:54
Akşam 19:59
Yatsı 21:27
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P