banner177

banner193

ÇÖP EVDEN 2 KAMYON EŞYA ÇIKTI

Osmangazi Belediyesi ekipleri, kötü kokular yayılan çöp dolu bir evi gelen şikâyetler üzerine mahkeme kararıyla temizleyerek, mahalle sakinlerine derin nefes aldırdı.

ÇEVRE 08.08.2023, 14:48
ÇÖP EVDEN 2 KAMYON EŞYA ÇIKTI

Osmangazi ilçesi Elmasbahçeler Mahallesi’nde müstakil evinde tek başına yaşayan Gülizar B., sokaktan bulduğu eşyaları evinde biriktirmeye başladı. Evin odaları çöplüğe dönerken dayanılmaz bir koku yayılmaya başladı. Evden çıkan pis koku mahalleli tarafından duyulmaya ve mahalleyi sinekler basmaya başlayınca dilekçe toplanarak şikâyette bulunuldu. Osmangazi Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Zabıta ekipleri, mahkeme kararıyla çöp evi temizledi. Temizlenen çöp evden 2 kamyon dolusu eşya çıktı. Saat süren çalışma sonunda temizlenen ev, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri tarafından ilaçlanarak mahalleli kötü kokudan ve sineklerden kurtuldu.


Çöp evdeki kokudan rahatsız oldukları ifade eden mahalle sakinleri, "Burada uzun süredir ağır bir koku vardı. Havaların ısınmasıyla birlikte daha da arttı ve sinekler basmaya başladı. Dilekçe toplayarak şikâyetçi olduk. Osmangazi Belediyesi ekipleri en kısa sürede gelip, evi temizleyerek bizi bu kötü kokudan kurtardı" dedi.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 06:01
Öğle 13:06
İkindi 16:54
Akşam 20:01
Yatsı 21:30
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P