banner204

banner177

banner193

banner205

HANGİSİ GERÇEK PUTİN? KAFA KARIŞTIRAN PAYLAŞIM

Rusya lideri Putin'in geçen hafta Mariupol ziyaretinden servis edilen görüntüler tartışma yarattı. Ukrayna İçişleri Bakanı Danışmanı Anton Gerashchenko, görüntülerdeki kişinin Putin'in dublörü olduğunu iddia etti.

DÜNYA 21.03.2023, 11:56
HANGİSİ GERÇEK PUTİN? KAFA KARIŞTIRAN PAYLAŞIM

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Ukrayna işgalinin ardından bir ilke imza atarak geçtiğimiz günlerde Kırım'a bağlı Sivastopol bölgesinin ardından Rus işgali altındaki Donbass bölgesinde yer alan Mariupol'e sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. 

Geçtiğimiz sene şubat ayında başlayan savaştan bu yana Rus işgali altındaki bölgeleri ilk kez ziyaret eden Putin'in helikopterle Mariupol'e geldiği ifade edildi. Putin, cephe hattına en yakın olduğu yer olan Mariupol'de araçla gezerek, vatandaşlarla sohbet etti.

Putin'in görüntüleri ise yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi. Ukrayna İçişleri Bakanı Danışmanı Anton Gerashchenko, sosyal medya hesabı üzerinden Putin'in bir ay arayla çekilmiş fotoğraflarını paylaşarak "Sizce hangisi gerçek?" ifadelerini kullandı.

Gerashchenko bu tweet'i ile Putin'in bir ayda bu kadar değişim gösteremeyeceğini iddia ederek, Mariupol görüntülerindeki kişinin Putin'in dublörlerinden biri olduğunu söyledi. Gerashchenko yayınladığı fotoğrafta Rus liderin çenesindeki değişime işaret ederek, "Putin senin çenene ne oldu? Son dönemde makyaj uzmanları Putin'in düşük kaliteli kopyalarıyla çalışmak zorunda kalıyor. Birebir benzemiyor ama sonuçta kopyası" dedi.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:22
Güneş 06:47
Öğle 13:14
İkindi 16:45
Akşam 19:31
Yatsı 20:50
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P