banner177

banner193

PUTİN NÜKLEER TEHDİTTE BULUNDU!

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin yaptığı açıklamada, “Batı bizi yok etmek istiyor. Blöf yapmıyorum, toprak bütünlüğümüzü korumak için her türlü silahı kullanırız“ diyerek Batı'ya yönelik bir nükleer tehditte bulundu.

DÜNYA 21.09.2022, 12:38 24.09.2022, 19:45
PUTİN NÜKLEER TEHDİTTE BULUNDU!

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, bugün yaptığı ulusa sesleniş konuşmasıyla kısmi askeri seferberlik ilan etti. Dünya televizyonlarının canlı olarak geçtiği konuşmada Putin, Batı'nın Rusya'yı yok etmeyi planladığını belirterek, "Hedefimiz Donbas'ı özgürleştirmek." dedi. Putin, nükleer silah kullanma imasında da bulunarak, "Her türlü silahı toprak bütünlüğümüzü korumak için kullanırız" diye konuştu. 

"TÜM SİLAHLARIMIZI KULLANIRIZ, BU BİR BLÖF DEĞİL" 

Rusya lideri Putin'in "Her türlü silahı kullanırız" sözleri Batı'ya yönelik bir nükleer tehdit olarak yorumlanırken, "Batı'ya karşı kullanabilecek çok fazla silahımız var. Bunları kullanırız, bu bir blöf değil" sözleri de dikkat çekti. 

RUS VEKİLDEN İNGİLTERE İÇİN NÜKLEER TEHDİT: MARS ÇÖLÜNE ÇEVİREBİLİRİZ 

Rusya Devlet Duma'sı milletvekili Andrey Gurulyov, Batı'yı ve NATO'yu canlı yayında tehdit etmişti. ABD Başkanı Joe Biden'ın "Rusya'nın Ukrayna'da nükleer silah kullanabilmesine" ilişkin iddiaları reddeden Gurulyov, "Rusya, böyle birşeyi Ukrayna için yapmaz, çünkü halkımız eninde sonunda orada yaşamak zorunda kalacak. Biden tarafından karar alma merkezlerine karşı bir eylem olursa, ana karar alma merkezinin Berlin olduğunu anlamalı. Yalnızca evi donmakla kalmayacak, tüm ulusu tamamen kaos içinde olacak, bu da esasen kendi ölümü anlamına geliyor" ifadeleriyle ABD Başkanı'nı üstü kapalı tehdit etmişti. 

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 18 Nisan 2024
İmsak 04:43
Güneş 06:14
Öğle 13:08
İkindi 16:52
Akşam 19:52
Yatsı 21:17
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P