ALİ ERZİNCANLIOĞLU, “ERKEN KAYIT ÖĞRENCİ VE VELİLERİ ÖNE GEÇİRİYOR”

Bursa’nın başarılarıyla öne çıkan eğitim kurumu Venüs Kampüs’te erken kayıt dönemi başladı.  Bursa’daki özel okullar arasında farklı bir konumda yer alan Venüs Kampüs, hem kayıt yenileme yapmak isteyen velilere hem de yeni kayıt oluşturmak isteyen ailelere özel, erken kayıt avantajları sunuyor.

EĞİTİM 11.02.2022, 12:02 11.02.2022, 12:04
ALİ ERZİNCANLIOĞLU, “ERKEN KAYIT ÖĞRENCİ VE VELİLERİ ÖNE GEÇİRİYOR”

Son yıllarda lise ve üniversite sınavlarındaki başarı grafiği ile Bursa’nın en başarılı okulları ve kurs merkezleri arasındaki yerini alan Venüs Kampüs Eğitim Kurumları, 2022-2023 eğitim öğretim yılı öncesinde erken kayıt takvimini başlattı.

Okul arayışı içerisinde erken kayıtın velilere büyük kolaylıklar sağladığını aktaran Venüs Kampüs Kurucu Müdürü Ali Erzincanlıoğlu, “Kayıt yenileme ve yeni kayıt oluşturma sürecine geç kalındığında kontenjanımız dolmuş olabileceğinden, erken kayıt ile bu sorun ortadan kalmaktadır.Bu dönemde özellikle velilerimize birçok avantaj sunuyoruz.

Okulumuzun imkanlarını daha iyi tanıyabilmek ve öğrencilerimizin adaptasyon sürecini hızlıca geçebilmeleri için de erken kayıt önem taşıyor. Eğitim koçluğu sisteminin uygulandığı Venüs Kampüs’te öğrencilerimizi daha iyi tanıma şansı bulabilmek, takip edebilmek ve eksiklerini tespit edebilmek için bu kayıt dönemlerini velilerimizin kaçırmamasında büyük fayda var.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:28
Güneş 06:03
Öğle 13:07
İkindi 16:54
Akşam 20:00
Yatsı 21:29
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P