banner201

banner177

banner207

Bursa Kültür Okullar online derslerle eğitime devam ediyor

Bursa’da eğitimin köklü ve öncü okullarından olan Özel Bursa Kültür Okulları, koronavirüs sebebiyle alınan uzaktan eğitim kararının ardından, öğrencilerinin bu süreçte derslerinden geri kalmamaları için online derslerle eğitim – öğretime devam ediyor.

EĞİTİM 15.04.2020, 10:39
Bursa Kültür Okullar online derslerle eğitime devam ediyor

Öğrencilerinin derslerde kayıp yaşamaması adına 23 Mart’tan itibaren video ders içerikleri sunan Özel Bursa Kültür Okulları, 3 Nisan’dan sonra da canlı yayınlarla öğrencilerini kendi öğretmenleriyle online ortamda buluşturmaya başladı.

Özgün içerikler hazırlanıyor

Güçlü teknolojik altyapısıyla, hayata geçireceği sanal sınıflarıyla zaman ve mekandan bağımsız olarak eğitim – öğretime devam eden Özel Bursa Kültür Okulları, velilerin de desteğiyle bu süreci en iyi şekilde atlatmak için çalışmalarını sürdürüyor. Öğrenciler bu süreçte, rehberlik görüşmelerini ve etkinlik derslerini de online ortamda devam ettiriyor. Öğrencilerinin hem eğitim hayatları hem Akademik derslerin yanı sıra, etkinlik dersleriyle de gelişiminin bu süreçte de devam etmesini isteyen Özel Bursa Kültür Okulları’nda, öğrencilere yönelik özgün etkinlik vidoları ve online derslerle eğitimin aksamaması hedefleniyor. Öğretmenler bilişim, müzik, drama, satranç, görsel sanatlar ve beden eğitimi alanlarında özel etkinlik videoları ile öğrencilere özgün içerikler hazırlıyorlar. 


Yorumlar (1)
Nagehan 4 yıl önce
Derse nerden katilacagiz link gonderiyormusunuz
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:39
Güneş 06:11
Öğle 13:08
İkindi 16:53
Akşam 19:54
Yatsı 21:20
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P