banner177

banner193

TEKFENLİ ÖĞRENCİLERİN İLK DERS HEYECANI

Özel Teknoloji Fen Koleji öğrencileri, okullarında düzenlenen törenle 2022-2023 eğitim ve öğretim yılına merhaba dedi.

EĞİTİM 12.09.2022, 17:09
TEKFENLİ ÖĞRENCİLERİN İLK DERS HEYECANI

Yönetici, öğretmen ve öğrencilerin hazır bulunduğu törenle birlikte yeni eğitim-öğretim yılına merhaba diyen Özel Teknoloji Fen Koleji öğrencileri heyecanla bekledikleri okullarına kavuştu.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından öğrenciler eğitim ve öğretimin önemini anlatan şiirler okuyarak, ilk ders heyecanını katılımcılarla paylaştılar.

Törenin açılış konuşmasını yapan Özel Teknoloji Fen Koleji Okul Müdürü Müge Düşmez, “2022-2023 eğitim ve öğretim yılının açılışında burada siz değerli öğrencilerimiz ve öğretmen arkadaşlarımızla birlikte olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Öğrencilerimizi tatile yollarken onlara; dinlenmelerini ve eğlenmelerini söylemiştik. Çünkü bunu fazlasıyla hak etmişlerdi.  Şimdi yine aynı heyecan ve şevkle yeni döneme başlamalarını istiyoruz. Bizler, sizleri beklerken daha iyi bir eğitim için tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Fiziki anlamda en yeterli ortam oluşturuldu. Bunu anlamlı kılacak olan sizlerin sosyal, bilimsel ve davranışsal anlamdaki gelişiminizdir. ” şeklinde konuştu.

Özel Teknoloji Fen Koleji olarak öğrencilerine en iyi eğitimi vermek hedefinde olduklarını belirten Lise Eğitim Koordinatörü Önder Özdemir, “Bu yıl sizlere yine Türkçe’yi,  Fen Bilgisini, Matematiği, Yabancı Dili, Beden Eğitimini öğreteceğiz. Ama bunların yanı sıra ilk olarak öğrenmeniz gereken şey; iyi insan olmak. İşte biz sizlere ilk etapta iyi insan olmayı öğreteceğiz. Sonra da bütün derslerde başarıyı yakalayacağız” dedi. Okulun ilk gününde öğrencilerine kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Lise Müdürü Kadir Bircan ise yeni eğitim öğretim döneminin tüm öğrencilere başarılı ve mutluluk dolu bir yıl olmasını dilediklerini ifade etti.

Öte yandan törende 8.sınıf öğrencileri, okula yeni başlayan arkadaşlarına çiçek takdim ederek, onların heyecanlarına ortak oldu. 

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:30
Güneş 06:04
Öğle 13:07
İkindi 16:54
Akşam 19:59
Yatsı 21:27
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P