VENÜS KAMPÜS KORONAVİRÜSÜ YENDİ

Bursa’nın akademik başarısıyla öne çıkan eğitim kurumu Venüs Kampüs, yüz yüze eğitimin yeniden başladığı 2021-2022 eğitim öğretim yılının ilk yarısında hijyen kuralları ve sağlık tedbirleriyle adeta koronavirüsü yendi. Venüs Kampüs Kurucu Müdürü Ali Erzincanlıoğlu açıklamasında, “İlk dönemde hiçbir sınıfımız kapanmadı. Eğitim kadromuzun tamamı aşılarını tamamlayarak, eğitim camiasına örnek oldu.” dedi.

EĞİTİM 02.02.2022, 11:29
VENÜS KAMPÜS KORONAVİRÜSÜ YENDİ

Yüz yüze eğitime pandemi nedeniyle verilen aranın ardından Türkiye’de milyonlarca öğrenci 2021-2022 eğitim öğretim yılında ders başı yaptı. COVID-19’un yeni varyantlarının ortaya çıkması ile birlikte yeniden küresel bir tehdit haline dönüşen salgın, dünyada ve Türkiye’de yeni eğitim öğretim yılında binlerce sınıfın geçici olarak kapanmasına yol açtı.

ALİ ERZİNCANLIOĞLU, “EĞİTİM CAMİASINA ÖRNEK OLDULAR”

Ali Erzincanlıoğlu açıklamasında şu ifadelere yer verdi, “Venüs Kampüs olarak salgının başından bu yana uygulamaya geçirdiğimiz tedbir ve kurallarla salgının etkilerini en aza indirdik. Ekim itibariyle online derslerimizi sona erdirdik. Bu yıl başında hedefimiz hiçbir sınıfımızın koronavirüs nedeniyle kapanmamasıydı. Çok şükür bunu başardık. Sınıfsal kapanmalar Venüs Kampüs’te meydana gelmedi. Eğitim kadromuz aşılarını tamamlayarak, eğitim camiasına örnek oldu. Çocuklarımıza ve gençlerimize de kurallara uydukları ve gösterdikleri hassasiyet için ayrıca teşekkür ediyorum. Yüz yüze eğitimin kesintisiz olarak devam etmesini diliyorum.” dedi.

“ÇOCUKLARIMIZIN SÜREÇTEN NE KADAR ETKİLENDİĞİNİ ÖLÇTÜK”

2021-2022 eğitim öğretim yılının ilk yarısına dair değerlendirmelerde bulunan Erzincanlıoğlu, “İlk yarıyıla öğrencilerimizin eksikliklerinin tespiti ile başladık. Psikolojik olarak çocuklarımızın süreçten ne kadar etkilendiğini, teknoloji bağımlılıklarının ne kadar arttığını sürekli takip ederek ve eğitim kadromuzun öğrencilerimize verdiği destekle  yeni normalleşme sürecine çocuklarımızın  geçişini hızlandırdık. Öğrencilerin yüz yüze eğitime yeniden adapte olmaları süreçlerini Venüs Kampüs’te zor olmadı.” dedi.

Yorumlar (1)
Züleyha 2 yıl önce
Gerçekten güzel bir okul imkanım olsada çocuğumu burada okutsam
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:30
Güneş 06:04
Öğle 13:07
İkindi 16:54
Akşam 19:59
Yatsı 21:27
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P