VENÜS KAMPÜS’TE BAYRAK DEĞİŞİMİ  

Bursa’nın akademik başarısıyla öne çıkan eğitim kurumu Venüs Kampüs’te mezuniyet heyecanı yaşandı. Venüs Kampüs Kurucu Müdürü Ali Erzincanlıoğlu yaptığı açıklamasında, “Tüm kurumlarımızda, öğrencilerimize önce iyi birer birey olmayı öğretiyoruz. PDR Desteği, Bilim Dersi Uygulamaları, Spor Okulları ve Kariyer Planlama Desteği ile öğrencilerimizi geleceğe hazırlıyoruz” dedi.

EĞİTİM 23.05.2022, 14:41 23.05.2022, 14:44
VENÜS KAMPÜS’TE BAYRAK DEĞİŞİMİ  

Bir eğitim öğretim yılının daha sonuna sayılı günler kala Venüs Kampüs ailesi mezuniyet töreninde bir araya geldi. VK öğretmenleri, 12. sınıf öğrencileri ve velilerin yer aldığı törende VK’lı öğrenciler mezuniyet heyecanı yaşadı. 

VENÜS KAMPÜS BİRİNCİLERİ ONURLANDIRILDI

Venüs Kampüs Anadolu lisesi birincisi Eylül Akpınar, Venüs Kampüs Fen lisesi birincileri Sudem Hocaoğlu ve Sezen Karakılıç’a plaketleri  Venüs Kampüs Kurucuları Ali Erzincanlıoğlu ve Hüseyin Kirez tarafından verildi. Dereceye giren öğrenciler Venüs Kampüs öğretmenlerine emeklerinden dolayı teşekkür etti.

“KARİYER PLANLAMA DESTEĞİ İLE GELECEĞE HAZIRLIYORUZ”

VK Kurucu Müdürü Ali Erzincanlıoğlu ise yaptığı açıklamasında Venüs Kampüs’ün büyük bir aile olduğunu ifade ederek, “Tüm öğrencilerimize iyi birer birey olmayı aşılayarak geleceğe hazırlıyoruz. Akademik başarımızın temelinde öğretmen ve öğrencilerimizin yıl boyunca koordineli çalışmaları yatıyor. PDR Desteği, Bilim Dersi Uygulamaları, Spor Okullar ve Kariyer Planlama Desteği ile öğrencilerimizi geleceğe hazırlıyoruz.” ifadelerini kullandı.  Tören sonunda 12. Sınıf öğrencileri Türk bayrağımızı ve Venüs Kampüs bayrağını 11. Sınıf öğrencilerine devretti.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:41
Güneş 06:13
Öğle 13:08
İkindi 16:52
Akşam 19:53
Yatsı 21:19
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P