banner204

banner177

banner193

banner205

BAKAN NEBATİ'DEN AYÇİÇEĞİ YAĞI AÇIKLAMASI

Hazine ve Maliye Bakanı Nebati, ayçiçek yağı stoklarının tükendiği iddialarını yalanladı, “Hiçbir şey yapmasak temmuz ayına yetecek kadar stok var” dedi.

EKONOMİ 07.03.2022, 17:35
BAKAN NEBATİ'DEN AYÇİÇEĞİ YAĞI AÇIKLAMASI

İthalatın yüzde 70’inin Rusya ve Ukrayna’dan yapıldığı Ayçiçek yağı stoklarının azaldığı iddia ediliyor.

Konuyla ilgili Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’den bir açıklama geldi.

Halkbank Üreten Kadınlar Yarışması Ödül Töreni’nde konuşan Nebati, yağ stoklarının tükendiği ve marketlerde kuyruklar oluştuğuna yönelik haberlere tepki gösterdi. 

Ayçiçek yağı stoklarının yeterli olduğunu söyleyen Nebati, “Yağ stoku bitmiştir, gidip alın diyenler bu ülkeye ihanet ediyor. Hiçbir şey yapmasak temmuz ayına yetecek kadar stok var” dedi.

“BİZ DE OPERASYON ÇEKECEĞİZ”

“Sanki kuyruk varmış gibi, sonradan üretilmiş fotoğraflarla ihanete varan söylemlerde bulunanlarla ilgili bir iletişimimiz olacak” diyen Nebati, şöyle devam etti:

“20 Aralık öncesi döviz kurlarından ciddi zarar gören bireyseller şunu bilin, şu anda sizi yönlendirmeye gayret edenler ülkenin çıkarına değil ülkeye düşmanlık yapmaktalar. Savaşın bütün dünyayı etkilediği, petrol fiyatlarının arttığı dönemde ülkede yoksulluk varmış gibi operasyon çekenlere karşı bakanlık olarak net bir şekilde operasyon çekeceğimizi herkes bilsin.”

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:22
Güneş 06:47
Öğle 13:14
İkindi 16:45
Akşam 19:31
Yatsı 20:50
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P