BURSA’DAN DÜNYAYA ‘MADE İN TÜRKİYE’ İMZASI

Türkiye’nin dünya markası olma yolunda emin adımlarla ilerleyen ROTCAR AUTOMOTİVE, Türkiye'nin Lider Uluslararası Otomotiv Endüstrisi Fuarı Automechanika İstanbul’da yerini aldı. 6 Numaralı salonda A245 numaralı stantta ziyaretçilerini ağırlayacak olan ROTCAR AUTOMOTİVE; hafif ticari ve binek araçları için ürettiği süspansiyon parçalarını dünya pazarına tanıtmaya devam edecek.

EKONOMİ 07.06.2023, 16:40 07.06.2023, 16:43
BURSA’DAN DÜNYAYA ‘MADE İN TÜRKİYE’ İMZASI

Otomotiv satış sonrası endüstrisi için dünyanın lider ticaret fuarı markası Automechanika'nın Türkiye'deki tek etkinliği olan Automechanika İstanbul, 8-11 Haziran 2023 tarihleri arasında İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek. Fuarda çok sayıda yerli ve yabancı üreticiler farklı coğrafyalardan gelen binlerce ziyaretçilere ürünlerini tanıtacak. Türkiye’nin alanında öne çıkan markası ROTCAR AUTOMOTİVE Automechanika İstanbul ile ticaret hacmini artırmayı hedefliyor.

AUTOMECHANİKA İSTANBUL’DA GÖZLER ROTCAR’DA

Bursa’da çeyrek asırdır dünya standartlarında üretim koşulları ile 2 bin 500 metrekare kapalı alanda hafif ticari ve binek araçların süspansiyon takımlarını üreten ROTCAR AUTOMOTİVE ihracat hacmini ve üretim kapasitesini artırmaya devam ediyor. 2023 yılı içerisinde Almanya ve Cezayir’de gerçekleşen fuarlarda büyük ilgi gören ve dünyanın birçok noktasında iş bağlantıları kurarak; Asya, Avrupa, Afrika ve Ortadoğu ülkelerinde adından söz ettiren ROTCAR AUTOMOTİVE’nin Automechanika Istanbul’da da büyük ilgi görmesi bekleniyor.

“STANDARTLARDAN ÇOK DAHA SAĞLAM PARÇALAR ÜRETİYORUZ”

ROTCAR AUTOMOTİVE Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Yıldırım, fuar öncesi yaptığı açıklamada ROTCAR hakkında bilgiler paylaştı. ROTCAR’ın başarısının standartların üzerinde ürettikleri parçalar olduğuna vurgu yapan Yıldırım şöyle konuştu, “Avrupa’nın ve Dünyanın belirlemiş olduğu kriterlerden % 20, % 30 daha fazla dayanıklı ürünler üretiyoruz. Tüm dünyada Türk malına olan güven her geçen gün artıyor. Bu güvenin bir parçası olmak bizim için gerçekten onur verici. Standartların üzerinde ürettiğimiz parçaların kullanım süresi ve dayanıklılığı daha fazla, bu tartışılmaz. 12-13 farklı parçanın birleşimini ve kusursuz entegrasyonunu Avrupa standartlarında üretim koşullarıyla gerçekleştiriyoruz. 10 yıl içerisinde dünyanın her yerinde ROTCAR’ı alanında tercih edilen bir marka haline getirerek, bayrağımızı gururla dalgalandırmaya, MADE IN TÜRKİYE imzasını tüm dünyaya atmaya hazırız. Tüm katılımcı firmalara hayırlı kazançlar diliyoruz.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:30
Güneş 06:04
Öğle 13:07
İkindi 16:54
Akşam 19:59
Yatsı 21:27
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P