banner201

banner177

banner207

ÇEVİKEL, "GİRİŞİMCİLİK EKOSİSTEMİNİ YAYGINLAŞTIRACAĞIZ"

DOSABSİAD, DİLBİRDER ve Gürsu Belediyesi arasında ‘Gençlerde Beceri ve Girişimcilik Odaklı Projelerin Desteklenmesi Protokolü’ imzalandı. DOSABSİAD Başkanı Nilüfer Çevikel, “Girişimcilik ekosistemini yaygınlaştırmak için her türlü iş birliğine açığız” dedi.

EKONOMİ 23.02.2022, 14:55
ÇEVİKEL, "GİRİŞİMCİLİK EKOSİSTEMİNİ YAYGINLAŞTIRACAĞIZ"

Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi Sanayici ve İş İnsanları Derneği (DOSABSİAD), Bir Dil Bir Hayat Uluslararası Girişimcilik Derneği (DİLBİRDER) ve Gürsu Belediyesi arasında ‘Gençlerde Beceri ve Girişimcilik Odaklı Projelerin Desteklenmesi Protokolü’ imzalandı. Protokolle girişimcilik ekosisteminin yaygınlaştırılması amaçlanıyor.

ÇEVİKEL: HER TÜRLÜ DESTEĞE HAZIRIZ

DOSABSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Nilüfer Çevikel, DİLBİRDER Başkanı Bennur Karaburun ve Gürsu Belediye Başkan Yardımcısı Adem Yıldırım ile imzaladığı protokolle gençlerin yeni dünya düzenine hızla adapte olmasının amaçlandığını belirterek “Özellikle yeşil çevre ve dijitalleşme konusunda gençlerimize yol gösterici olmalıyız. Ürettiği projelerle dünyaya örnek olacak gençlerimiz var ve biz bu gençleri doğru konumlandırabilirsek birçok markayı dünyaya armağan etmiş oluruz. Su ayakizi, dijitalleşme ve yeşil dönüşüm konularına uzun yıllardır önem veriyor ve bu alanda yatırımları artırarak sürdürüyoruz. Gençlerimizi de bu alanlarda düşünmeye, sorumluluk almaya ve proje üretmeye teşvik etmek istiyoruz. Gençlere her türlü destek ve katkıyı sağlamaya hazırız” diye konuştu.

GENÇLERİN VİZYONU DEĞİŞECEK

DİLBİRDER Başkanı Bennur Karaburun da “Türkiye’nin geleceğinin inşasında büyük öneme sahip olan gençlerimizin farkındalıkları artırılarak bilinçlendirilmesini amaçlıyoruz. Gençlerimiz girişimcilik vizyonu etrafında bir araya gelmeli ve ortaya çıkacak sonuçlar desteklenmeli” dedi. Gürsu Belediye Başkan Yardımcısı Adem Yıldırım da “Belediye olarak, kendi işini kurmak isteyen girişimcileri desteklemeye yönelik çalışmaları çok önemsiyoruz. Gençlerimizin becerilerini artırmalarına katkı sunarken girişimcilik odaklı projelerin desteklenmesi noktasında iş birliklerine hazırız” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 04:32
Güneş 06:06
Öğle 13:07
İkindi 16:54
Akşam 19:58
Yatsı 21:26
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P