banner204

banner177

banner193

banner205

EMEKLİLER PROMOSYON KUYRUĞUNDA

Emekli maaşlarına yapılan zamla birlikte bankaların promosyon ücretleri de arttı. Promosyon ücretleri 8 bin liralara kadar çıkarken, emekliler promosyondan yararlanmak için özel bankalarda kuyruğa girdi.

EKONOMİ 21.08.2022, 14:47
EMEKLİLER PROMOSYON KUYRUĞUNDA

Sözcü'den Kemal Atlan'ın haberine göre, daha önce başka banka şubelerinden maaşlarını çeken emekliler, açıklanan promosyon miktarını duyunca, mevcut bankalardaki hesaplarını kapatarak daha yüksek promosyon veren banka şubelerine yöneldi. Banka şubeleri önünde uzun kuyruklar oluştu. Emekliler bankaya girebilmek için saatlerce sıcak altında banka önünde kendilerine sıranın gelmesini bekledi.

Yaklaşık 2 saattir sıranın kendisine gelmesini beklediğini ifade eden Yaşar Tutkan, şunları söyledi:

“Sıcaktan tansiyonum çıktı. Pandemi ve yoğunluk nedeniyle bankanın içine de almıyorlar. Mecburen dışarıda sırada bekliyoruz. Daha önce promosyondan yararlandığım bankanın promosyon ücreti düşük olduğu için maaşımı taşımak istedim. Kamu bankaları da promosyon ücretlerini artırmalı. Emeklileri bu kuyruklara mahkûm edenler utansın. Elime 5 bin lira bile emekli maaşı geçmiyor.

ÖNCE PROMOSYON SONRA EKMEK KUYRUĞU

Bu maaş ile evi nasıl çekip çevirebileceğiz. Alacağım promosyon ücreti ile borcumu ödeyip, eksiklerimizi gidermeye çalışacağım. Evimizi rahatça geçindirebileceğimiz bir maaş istiyoruz. Aldığımız maaş eve gitmeden bitiyor. Akşam yatıyoruz zam, sabah kalkıyoruz zam. Bankadaki işimi hallettikten sonra da halk ekmek büfesinden ekmek almak için kuyruğa gireceğim.”

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:20
Güneş 06:45
Öğle 13:14
İkindi 16:45
Akşam 19:32
Yatsı 20:52
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P