banner201

banner177

banner193

FARK YARATMAK KADIN ÇALIŞANLARLA MÜMKÜN

Alüminyum sektöründe Bursa ve ülke ekonomisine katkı sağlayan Yeşilova Holding, ekip ve yenilikçilik değerinin önemli bir yansıması olarak kadın çalışan konusunda fark yaratan uygulamaları hayata geçiriyor. Bu kapsamda Yeşilova Holding Kurumsal İletişim Departmanı’nın başına getirildi.

EKONOMİ 16.06.2021, 15:18 16.06.2021, 15:37
FARK YARATMAK KADIN ÇALIŞANLARLA MÜMKÜN

1975 yılında kurulan ve bugün Bursa sanayisinde önemli bir yere sahip olan Yeşilova’nın, geçmişten aldığı güç, kadın çalışanlarıyla birlikte daha da kuvvetli bir konuma yükseliyor. Kadınların iş hayatındaki yerinin güçlendirilmesi gerektiğini aktaran Yeşilova Holding Grup İcra Kurulu Başkanı Yalçın Yeşilova, kadın çalışanlarla birlikte sektörde fark yarattıklarını ifade etti. Yeşilova’nın metal, turizm ve otomotiv alanında çözümler sunan şirketlerinde hem üretim hem de idari birimlerde çalışanlarının yarıya yakınının kadınlardan oluştuğunu belirten Yeşilova “Şirketlerimizde finans, üretim, satış, kalite, kurumsal iletişim, insan kaynakları gibi önemli prosesleri yürüttüğümüz alanlara kadın çalışanlarımız liderlik etmekte. Kadın çalışanlarımızın; hedefli ve planlı çalışmaları, ekip çalışmasına ve iş birliğine yatkınlıkları, olumlu ve hoşgörülü bakış açısına sahip olmaları sayesinde bu alanlardaki çalışmalarımızda sektörde fark yaratan uygulamaları hayata geçirebiliyoruz. Bu kapsamda bizler kadınlarımıza iş hayatında fırsat eşitliği sağlayarak, onların sanayi kollarında görev almalarına destek veriyoruz” dedi.

 

KURUMSAL İLETİŞİM DEPARTMANINA YENİ LİDER

Ağır sanayi olarak geçen sektörlerde kadın çalışanlara her zaman ihtiyaç olduğunu sözlerine ekleyen Yeşilova “İnsan kaynakları politikamızı, şirketlerimizde kadın çalışan sayımızı artırmak üzerine planlıyor ve yürütüyoruz. Son olarak, Yeşilova Holding Kurumsal İletişim süreçlerinin başına alanında deneyim sahibi olan Gamze Demirbaş Çelebi geldi. Yakın zamanda bebeğini kucağına almaya hazırlanan Gamze Hanım ile çıktığımız bu yolculuk bizleri oldukça heyecanlandırmakta.  Kendisiyle birlikte kurumsal iletişim süreçlerindeki çalışmalarımızda ciddi başarılara imza atacağımıza inanıyorum. Bu vesileyle her koşulda iş hayatında yer alan tüm cesur kadınlarımızla gurur duyuyor, şirketlerimizde görev alan kadın liderlerimize de ses getiren katkılarından dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. Çelebi, İstanbul ve Bursa’daki kurumsal şirket ve iletişim ajansı tecrübeleriyle, Yeşilova Holding ve şirketlerinin; kurum itibarı, marka yönetimi, iç ve dış iletişim sürekliliği, basın ilişkilerini ve kurumsal sosyal sorumluluk projelerini kapsayan 360 derece iletişim faaliyetlerinin yürütülmesine yön verecek.

 

Galatasaray Üniversitesi İletişim Fakültesi’ni 2009, Galatasaray Üniversitesi Stratejik İletişim ve Halkla İlişkiler Mastır’ını 2010 yılında tamamlayan Çelebi, eğitiminin bir bölümünü Paris Sorbonne Üniversitesi’nde aldı. Renault Mais Genel Müdürlüğü’nde İletişim ve Pazarlama departmanlarında görev aldıktan sonra Motto Professional Services ajansında İletişim Koordinatörü olarak çalıştı. Çelebi, bu süreçte birçok ulusal markaya iletişim hizmeti sağladı. Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Bilim ve Teknoloji Merkezi’nde Kurumsal İletişim Koordinatörü olarak çalıştıktan sonra Bursagaz Kurumsal İletişim Birimi Yöneticiliği görevini yürütmüştü.

 

Bursa İş Kadınları Derneği (BUİKAD) ve Bursa Halkla İlişkiler Derneği (BHİD) üyesi olan Çelebi, İngilizce ve Fransızca biliyor, evli ve bir kız çocuğu annesi.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:41
Güneş 06:13
Öğle 13:08
İkindi 16:52
Akşam 19:53
Yatsı 21:19
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P