banner201

banner177

banner207

GELİŞİM TRANS DÜNYANIN HER YERİNDE

Gelişim Trans, Türkiye ekonomisinin kalbi Bursa’da 20 yıllık tecrübesiyle dünyanın her yerine nakliye ve lojistik hizmeti sunuyor. Denizyolu, Karayolu ve Havayolu taşımacılığı başta olmak üzere birçok farklı çeşitte taşımacılık hizmeti sunan Gelişim Trans, aynı zamanda;  gümrükleme hizmeti, ürünlerin depolanması ve sigortalanması gibi bileşenlerden oluşan Entegre Lojistik Hizmetleri ile birlikte kapsamlı hizmet sunuyor. Gelişim Trans birçok önemli firma ile iş birliği içerisinde çalışıyor.

EKONOMİ 01.09.2021, 15:51
GELİŞİM TRANS DÜNYANIN HER YERİNDE

Özel Haber: Sercan Güler

Ekonominin en temel parçası olan üretim faktörünün; ürün, mal veya hizmet haline gelmesiyle başlayan ve ürünün teslim edilmesiyle biten üretim serüveninin en önemli parçası şüphesiz lojistik. Firmalar ürünlerini en hızlı ve sorunsuz şekilde teslim edebilmek içinde kapsamlı hizmet sunan lojistik firmalarını tercih ediyor. Yanlış seçimler yapıldığında ise üreticilerin maliyetleri artıyor ve üretici firmalarında itibarı zarar görüyor.

Lojistik ve taşımacılık sektörü hakkında genel bilgiler veren Gelişim Trans’ın kurucusu Murat Kaymak, açıklamalarında Gelişim Trans’ın faaliyet alanları ve hizmetlerine değindi.

GELİŞİM TRANS HER ALANDA HİZMET VERİYOR

Murat kaymak “Taşımacılık faaliyetlerimizde en büyük payı İhracatta Avrupa’ya karayolu , ithalatta İse Uzakdoğu’dan gerçekleştirdiğimiz  denizyolu konteynır taşımacılığı oluşturmaktadır. Konteynır taşımacılığında yaşanan ekipman problemleri, navlun artışlarına sebep oldu. Maalesef belki de dünyada navlunlara gelen artış, başka hiçbir sektörde yaşanmadı. Avrupalı şirketler, yaşanan bu artışlara tedbir almak için adeta yüzünü büyük ölçüde Türkiye’ye döndü.

Son 2 sene içerisinde Avrupa’ya yapılan ihracatlarımızdaki artış,  bu durumu teyit etmektedir. Bu farkındalığı tespit eden Gelisim Trans, Avrupa hattına yatırımlar yaptı, yaptığımız yatırımların geri dönüşlerini görmek bizleri oldukça memnun ediyor. Almanya başta olmak üzere Benelüks ülkeleri ağırlıklı, tüm Schengen bölgesine  çalışmalarımızı yoğunlaştırarak, müşterilerimize kaliteli hizmet vermeye devam ediyoruz.

MALİYETİ EN DÜŞÜK TAŞIMACILIK TÜRLERİ

 “Firmalar için en maliyeti düşük taşıma türlerini olarak hangi tür taşımacılık ön plana çıkıyor?” sorumuzu cevaplayan Murat Kaymak, “Uluslararası düzeyde cevaplamak gerekirse Schengen ülkeleri için karayolu, deniz aşırı ülkeler için konteynır taşımacılığı olarak yanıtlayabiliriz.   Tüm dünyayı etkisi altına alan konteyner krizi ile birlikte son 1 sene içerisinde denizyolu navlunları (fiyatları) 7 katına çıktı. Tırmanış maalesef devam ediyor. En pahalı taşımacılık türü ise termin acısından sağladığı avantaj sayesinde havayoludur.” dedi.

“LOJİSTİK SADECE TAŞIMACILIK DEĞİLDİR!”

Aynı zamanda ‘Entegre Lojistik Hizmetleri’ de sunduklarından bahseden Kaymak şöyle devam etti, “Entegre Lojistik Hizmetleri özellikle son 10 sene içerisinde çok gelişti. Lojistik şirketleri artık sadece bir yükün, bir noktadan diğer noktaya taşınmasından ibaret değildir. Taşımacılık süreci ile ilgili ve buna ek olarak ekstra hizmetleri içermektedir. Varış ülkesinde ki gümrükleme hizmeti, yükün her türlü duruma karşı sigortalanması, birden çok taşımacılık türü ile bir yükün taşınması, yükün depolanması ve talep edilen tarihte dağıtıma çıkarılması, yeni veya mevcut bir proje ile ilgili bir çalışma yapılması ve tüm bu operasyonların koordineli bir şekilde yönetilmesi; sunduğumuz Entegre Lojistik Hizmetlerini oluşturmaktadır.”

AFGANİSTAN, IRAK VE SURİYE HARİÇ HER YERDE

“Afganistan, Irak, Suriye haricinde tüm ülkelere erişim imkanı sağlıyoruz. 2018’de kurulmuş olmamıza rağmen, 1998’den beri bu sektörde çalışan bir ekibimiz mevcut. Yılların getirdiği iş ilişkileri ile geniş bir acente ağına sahibiz. 1998’den beri oluşturduğumuz iş ve insan ilişkileri sayesinde müşterilerimize bu hizmetleri sunabiliyoruz. Bahse konu tüm dünya destinasyonlarında çalışmalarımız ve iş birliğimiz devam etmek olup gelen tüm talepleri karşılayarak hizmet sunmaktayız.”

AVRUPA VE ASYA BAŞI ÇEKİYOR

“Gelen talepler doğrultusunda ağırlıklı olarak Avrupa ve Asya kıtalarına taşımacılık gerçekleştiriyoruz. Buna ek olarak Kuzey Afrika ülkelerine düzenli sevkiyatlarımız mevcut. Bölgesel anlamda  sıralamak gerekirse; Çin başta olmak üzere tüm Schengen ülkeleri (Benelux ağırlıklı), Kuzey Afrika, Ortadoğu, Körfez ülkeleri, ABD ve Güney Amerika kıtası ön plana çıkıyor.”

“Ağırlıklı olarak; otomotiv, tekstil, sanayi ürünleri, ev tekstili ve zücaciye grubuna hitap eden 100’ün üzerinde firma, kişi veya kuruma hizmet vermekteyiz”

“Taşınması yasak olan eşyalar ve kuru gıda haricinde her şeyi taşıyabiliyoruz diyebiliriz. Dondurulmuş gıda için kara ve denizyolunda hizmet veriyoruz. Yanıcı özelliği bulunan ürünler ve her taşımacılık türü için hizmet vermekteyiz.”

HİZMETLERİMİZ

  • -Denizyolu Taşımacılığı
  • -Karayolu Taşımacılığı
  • -Havayolu Taşımacılığı
  • -Parsiyel Taşımacılık
  • -Mikro İhracat
  • -Proje ve Kombine Taşımacılığı
  • -Entegre Lojistik Hizmetleri
  • -Yurtiçi Taşımacılığı

GELİŞİM TRANS UYARIYOR

Taşımacılık ve lojistik alanında dikkat edilmesi gereken birçok parametrenin mevcut olduğunun altını çizen firma kurucusu Murat Kaymak, “Çalışılacak lojistik firması, firmamız gibi yeterli bilgi birikime sahipse herhangi bir aksaklık yaşanmadan zamanında ve en ekonomik şekilde hizmet sağlanmış olacaktır.  Alanında uzman, profesyonel ve güvenilir firmalarla çalıştıkları taktirde oluşabilecek tüm problemleri kompanse etmiş olurlar. 20 yılın vermiş olduğu tecrübe, birikim sayesinde müşterilerimize ve partnerlerimize en iyi hizmeti sunabilmek için gayret ve özen prensipli yaklaşıyoruz. Çözüm odaklı bir firmayız ve gerektiğinde 7/24 tüm dönüşlere ve taleplere cevap veriyoruz.”

GELİŞİM TRANS HAKKINDA

2018 senesinde kurulan, Gelişim Trans Nakliye Lojistik Hizmetleri uluslararası taşımacılık alanında müşterilerinin taleplerini, en uygun çözümler ile sonuçlandırmaktadır. Şirketimiz, Karayolu, Denizyolu, Havayolu taşıma çeşitleri ile Türkiye’nin ithalat ve ihracatlarını dünyanın %98’ini oluşturan ülkeler kapsamında gerçekleştirilebilmektedir. Gelişim Trans Nakliye Lojistik Hizmetleri 2020 senesinde Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’ndan Taşıma İşleri Organizatörlüğü (TİO) belgesini almıştır. Şirketimiz ile sadece yükünüz değil itibarınız da bizim güvencemizin altındadır.

Beşevler Mh. Yıldırım Cd. No:254 B16 Nilüfer /Bursa / Türkiye

[email protected]

0541 281 30 66

0532 604 05 72

İnstagram- facebook- linkedin- twitter gelisimlojistikhizmetleri

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 04:32
Güneş 06:06
Öğle 13:07
İkindi 16:54
Akşam 19:58
Yatsı 21:26
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P