banner177

banner193

LİV MAKİNA, BURSA’YA YİNE DAMGA VURACAK!

Bursa’da 24-27 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan BUMATECH Bursa Makine Teknolojileri Fuarı’nın en merakla beklenen firması Liv Makine, en yeni model makinelerini fuarda sergileyecek. Fuarda yeni makinelerini üretici firmalarla buluşturmaya hazır olan Liv Makine, elle program yazmaya son veren ‘5 EKSEN MALAFALI CNC-42-5A-4S BORU BÜKME MAKİNESİ’ ile dikkat çekecek. Öte yandan metal işleme teknolojilerinde lider üretici firma Liv Makina'nın ürettiği makineler dünyanın dört bir yanında onlarca farklı sektörün tercihi oluyor.

EKONOMİ 22.11.2021, 14:58 23.11.2021, 08:55
LİV MAKİNA, BURSA’YA YİNE DAMGA VURACAK!

  YENİ MAKİNELER ÜRETİCİYLE BULUŞACAK - PATLAK: SALON 1 – STAND: 110 A  

Türkiye’nin gururu Liv Makine sektörde 40 yılı aşkın tecrübesiyle, Türkiye’nin en önemli makine üreticilerinden biri konuma yükseldi. Alanında eşsiz ve patentli makineleriyle yenilikçi anlayışı ile sektöre öncülük etmeyi başaran Liv Makine, Ar-Ge çalışmaları ve sektöre kazandırdığı yeniliklerle birçok makine üreticisini geride bırakmayı başardı.

PANDEMİDE LİV MAKİNE ‘İLAÇ’ OLDU!

İlklerin ve yeniliklerin öncüsü Liv Makine, tüm dünya pandemi ile mücadele ederken dünyaya yeni bir CNC Bükme makinesi kazandırmayı başardı. Yurt içi ve yurt dışında özellikle pandemiyle birlikte medikal sektöründe yaşanan sorunları; özellikle ambulans tasarımı, hasta yatağı üretimi gibi alanlarda üretimde yaşanan sıkıntılara, üreticilerin işini kolaylaştıracak çözümlerle büyük katkı sağladı. Covid-19’un ilk çıktığı ülke Çin’de üretimi durma noktasına gelmesiyle Avrupa ve Ortadoğu’da yaşanan sıkıntıların çözüm ortağı yine Liv Makine oldu.

LİV MAKİNE TASARLADI, ÜRETTİ TÜM DÜNYA KULLANIYOR

5 EKSEN MALAFALI CNC-42-5A-4S BORU BÜKME MAKİNESİ

Ar-Ge çalışmalarına yaptığı yatırımlarla 40 yılı aşkın tecrübesi ile Avrupa standartlarında yeni makineler üretmeyi başaran Liv Makine ‘5 EKSEN MALAFALI CNC-42-5A-4S BORU BÜKME MAKİNESİ’ne getirdiği güncelleme ile üreticilerin işini kolaylaştırdı. “Üretici odaklı bir makineyi portföyümüze kazandırdık” ifadeleriyle makineyi anlatan Firma Yetkilisi Serdar Livkebabcı şöyle konuştu, “Öncelikle şunu ifade etmek istiyorum ki artık elle program yazma işine son verdik. Bu komutları herkes elle yazıyor. Artık step dosyası ile makineye program yüklenebiliyor. Yapılacak ürünü bilgisayar ortamında tasarladıktan sonra makinenin belleğine yükleyerek, 3 boyutlu çizimleri ürüne dönüştürebilirsiniz. Bu çok büyük kolaylık. Hem zaman, hem de üretim açısından büyük fayda sağlıyor. Elle program yazmaya son verdik. Servo kontrollü büküm, ilerleme, döndürme ve ölçülendirme sistemi makinemizde mevcut. Aynı anda 3 kalıp bağlanabilmektedir. En üstteki kalıp ile rolling (geniş radius büküm) yapabilmektedir. Windows tabanlı çalışmaktadır .4 farklı servo motor ile hassas çalışma imkânı sunduğumuz gibi, birden çok dil seçeneği, Otomatik boru boyu hesaplama gibi birçok farklı yenilikçi özelliği bu makinemizde bulabilirler” ifadelerini kullandı.

“OTOMOTİVDEN, MOBİLYAYA TÜM ÜRETİCİLERİN İŞİNİ KOLAYLAŞTIRIYORUZ”

Liv Makine’nin çözüm ortağı olduğu sektörlere de değinen Livkebabcı, “Otomotiv, beyaz eşya, mobilya imalatçılarının sıklıkla tercih ettiği makinelerimiz mevcut. Bu sektörlerin yanı sıra; “Asgari sanayi, tesisat boruları, havacılık, tarım, hayvancılık, ısıtma-soğutma sistemleri, mobilya, inşaat, beyaz eşya, temizlik, gemicilik, fitnes ve birçok alanda ve sektörde üretim yapan tüm firmaların ihtiyaçlarına uygun makine çeşitliliğimiz mevcut. Daha detaylı bilgi almak için https://www.livmakina.com.tr/ internet sitemizi ziyaret edebilirsiniz.” dedi.

-İLKLERİN ÖNCÜSÜ LİV MAKİNA

-MALİYET VE ZAMANDAN BÜYÜK TASARRUF

-TÜRKİYE’NİN GURURU

5 EKSEN CNC BORU BÜKME MAKİNELERİYLE LİDER ÜRETİCİ FİRMA

Son olarak makine çeşitliliğinden bahseden Livkebabcı herkesi BUMATECH Bursa Makine Fuarı’na davet ederek şöyle konuştu, “Yarım asırlık bir tecrübeye sahibiz. Metal işleme teknolojilerinde lider üretici firma olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. 5 Eksen CNC boru bükme makineleriyle küresel pazara hizmet etmekteyiz. Kayseri’de yer alan üretim merkezimiz; CNC işleme merkezleri, torna tezgâhları ve freze makineleri gibi en yüksek teknolojik üretim ekipmanlarının yanı sıra garanti edilen yüksek imalat standartları için sac kesme ve bükme makineleri ile donatılmıştır. CNC Boru Bükme Makineleri, Yarı Otomatik NC Boru Bükme Makinaları, Semi CNC Boru Bükme Makinaları ve Çift Kafa Boru Bükme Makineleri üretmekteyiz. Ar-Ge çalışmalarımızda makinelerimizi güncelleyerek, üstüne koyarak üretmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:30
Güneş 06:04
Öğle 13:07
İkindi 16:54
Akşam 19:59
Yatsı 21:27
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P