ROTCAR ÜRÜNLERİNİ ‘MADE İN TÜRKİYE’ İMZASIYLA DÜNYAYA TANITTI

Otomotiv Endüstrisi alanında binek ve hafif ticari tüm araçların ön takım parçaları üreten ROTCAR, dünyanın lider fuarı Automechanika’da sektör temsilcileriyle bir araya gelerek ihracat hacmini güçlendirdi.

EKONOMİ 07.06.2022, 14:21 07.06.2022, 14:27
ROTCAR ÜRÜNLERİNİ ‘MADE İN TÜRKİYE’ İMZASIYLA DÜNYAYA TANITTI

ROTCAR Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Yıldırım, “20. yaşımızda Bursa’nın Türkiye’nin dünya markası olma yolunda ilerleyerek yatırımlarımızı ve üretimimizi gerçekleştiriyoruz” dedi.

Türkiye’nin ihracatında 30 milyar doların üzerinde bir büyüklüğe sahip otomotiv satış sonrası sektörünü İstanbul’da bir kez daha tüm dünyadan profesyonellerle buluşturan Automechanika Istanbul 2022, yeni rekorlara imza attı.

ROTCAR, KITALARARASI BULUŞMADA İHRACAT HACMİNİ ARTIRDI

Bursa’nın dünya devi markası olma yolunda ilerleyen ROTCAR AUTOMOTİVE fuarda birçok ülkeden gelen alım heyetlerini ağırladı. 50 bini aşkın kişinin ziyaret ettiği fuarda ROTCAR, ‘Made İn Türkiye’ imzalı ön takım parçalarını dünyaya tanıttı.  Bursa’da 2003 yılında talaşlı imalat sektöründe hizmete başlayan ROTCAR, her geçen yıl artan üretim ve ticaret hacmiyle birlikte 2022 yılında yıllık 2 milyon parça üretim kapasitesi ile üretimini sürdürüyor. Avrupa’da, Asya’da ve Ortadoğu’da bayilikleri yer alan ROTCAR 9 ülkeye ihracat gerçekleştiriyor.

NAZMİ YILDIRIM, “20. YAŞIMIZDA BURSA’NIN DÜNYA MARKASI OLMAK İSTİYORUZ”

Otomotiv satış sonrası sektörünün önemli temsilcilerinin bir araya geldiği Automechanika ile ilgili değerlendirmelerde bulunan ROTCAR Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Yıldırım, “Türkiye’nin ve dünyanın birçok noktasından gelen ziyaretçileri ROTCAR standımızda misafir ettik. Üretim süreçlerimizi, ürünlerimizi ve hizmetlerimizi anlattık. Misafirlerimize teveccühleri için teşekkür ediyoruz. Türkiye ihracatında otomotiv sektörü ticaret büyüklüğü olarak önemli bir pay sahibi. ROTCAR olarak amacımız Bursa’dan bir dünya markası çıkarmak. 20. yaşımızda Bursa’nın ve Türkiye’nin dünya markası olma yolunda ilerleyerek  yatırımlarımızı ve üretimimizi gerçekleştiriyoruz

Yorumlar (2)
Kübra 2 yıl önce
Çalıştığım yer dürüst ve güvenilir.Çalışma arkadaşları ile uyum içersinde bir ortam. Başarılarınız daim olsun
Nazmi Yıldırım 2 yıl önce
Teşekkür ederim Kübra hanım. Hep beraber daha çok başarıya imza atma dileğiyle
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:39
Güneş 06:11
Öğle 13:08
İkindi 16:53
Akşam 19:54
Yatsı 21:20
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P