banner177

banner193

TÜRKİYE’NİN AVRUPA’YA AÇILAN KAPISI: MOPE TEKSTİL

İstanbul’da kot tekstili üzerine faaliyet gösteren Mope Tekstil, hızlı büyüme ivmesini sürdürüyor. Avrupa’ya yaptığı ihracatla Türkiye’nin gurur kaynağı olan firma, kaliteli ve organik üretimiyle dünya markalarıyla rekabet ediyor. 

EKONOMİ 01.09.2021, 16:35 29.09.2022, 14:05
TÜRKİYE’NİN AVRUPA’YA AÇILAN KAPISI: MOPE TEKSTİL

Tekstil sektörüne 1988 yılında giren Mope Tekstil kısa zamanda hızlı bir büyüme kaydederek, Türkiye’nin Avrupa’ya açılan kapısı oldu. İngiltere, Hollanda ve Danimarka başta olmak üzere birçok Avrupa ülkesine ihracat gerçekleştiren, Mope Tekstil deneyimli kadrosu ve yenilikçi bakış açısıyla, kendi sektörüne yeni bir soluk getirdi. İleri teknoloji kullanımı ve Ar-Ge çalışmalarının yanında başarılı satış ve pazarlama stratejileriyle, dünya markalarıyla rekabet eden Mope Tekstil, istihdama sağladığı katkıyla ülke ekonomisine de değer katmayı sürdürüyor.

ORAGANİK VE KALİTELİ ÜRETİM

Mope Tekstilin yakaladığı başarının altında kaliteli ve organik üretim yatıyor. Piyasaya sürdüğü ürünlerde birinci sınıf kalite ve organik malzeme kullanan Mope Tekstil, müşterilerinin isteklerine hızlı bir şekilde cevap verirken, dünya modasını da yakından takip ediyor. Avrupa ve dünya trendlerini izleyen bunun yanında modaya yön veren markalardan biri haline gelen Mope Tekstil, ürün ve hizmet kalitesini sürekli geliştiriyor.

ALTIN ORAN FELSEFESİ İLE ZİRVEYE

Tekstil sektörünün olmazsa olmazı arasında bulunan kalite kontrol aşaması, Mope Tekstil’in Altın Oran Felsefesi ile zirveye ulaştı. Kalite kontrol alanında büyük bir titizlikle çalışma yürüten Mope Tekstil, ürünü prototip aşamasında iken bile, detaylı şekilde inceliyor. Kalite kontrol aşamasını geçen ürünün, gerekli uyarılar yapıldıktan sonra kalıbı çıkartılıyor ve üretim süreci başlıyor. Üretim aşamasını ‘2 D’ üzerine kuran Mope Tekstil, ‘doğru malzeme seçimi’ ile ‘doğru üretim tekniğini’ bir araya getiriyor. Bu teknik ile üründe meydana gelebilecek istenmeyen durumları baştan engelleyen Mope Tekstil, üretim aşamasında yaptığı raporlama sayesinde, problemlere karşı çözüm üretirken, geleceğe de ışık tutuyor.

Adres: Oruç Reis Mah. Giyimkent sitesi 4.sokak no:1 Esenler/İstanbul--- Telefon: 0212 438 1241/ www. mopetekstil.com

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:30
Güneş 06:04
Öğle 13:07
İkindi 16:54
Akşam 19:59
Yatsı 21:27
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P