banner177

banner193

UVE, KALİTE FUARINDA YERLİ ÜRETİMİYLE FARK OLUŞTURDU

Türkiye’nin ihtiyacını Türkiye’de üreten marka Kal-Met Kalibrasyon ve UVE, Avrasya’nın tek kalite kontrol fuarında ziyaretçilerini ağırladı. Malzeme test cihazlarından, çizik direnç test cihazına, ölçme ekipmanlarından, ölçü kalibrasyon sistemlerine birçok alanda üretim yapan UVE, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş (TUSAŞ), TÜBİTAK Savunma Sanayii gibi kurumların yanı sıra birçok sanayi kuruluşuna kapsamlı hizmet veriyor. Kal-Met Kalibrasyon ise 3 bini aşkın noktaya kalibrasyon hizmeti sunuyor.

EKONOMİ 18.10.2021, 10:53 18.10.2021, 11:07
UVE, KALİTE FUARINDA YERLİ ÜRETİMİYLE FARK OLUŞTURDU

Kalite’21, 10. Kontrol, Otomotiv Test Ekipmanları, Metroloji ve Endüstriyel Yazılım Fuarı 13-16 Ekim 2021‘de İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleşti. Üretilmeyeni, ürettiklerini ve Türkiye’nin ihtiyacını Türkiye’de karşıladıklarını belirten UVE markasının Satış Sorumlusu Mehmet Ali Mert fuar ve firma hakkında bilgiler verdi.

Fuarda UVE’nin gördüğü ilgiden dolayı tüm katılımcılara teşekkür eden Mert şöyle konuştu, “10. Kez düzenlenen bu Kalite 21 fuarında, Türkiye ve dünyada isim yapmış 500 ün üzerinde marka 15 binin üzerinde profesyonel ziyaretçi ile buluştu. Kal-Met Kalibrasyon 1977 yılından bu yana bu sektörün içinde hizmet veriyor. UVE markamızla tasarımı ve üretimi kendimize ait olan test ve kalibrasyon cihazları üretiyoruz.

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş (TUSAŞ), TÜBİTAK Savunma Sanayii Araştırma ve Geliştirme Enstitüsü (SAGE), Suudi Arabistan Meteoroloji Ensitüsü, Türk Standartları Ensitüsü Gebze Kampüsü, TÜBİTAK-MAM, TÜBİTAK UME gibi birçok önemli referansımız var. Türkiye’nin önde gelen kurum ve kuruluşlarına hizmet vermekten mutluluk duyuyoruz. Bursa’nın iki büyük otomobil  üretim fabrikası bünyesinde yerleşik laboratuvarlar ile de kalibrasyon hizmeti veriyoruz. Türkiye’nin ihtiyacını Türkiye’de üretiyoruz.” ifadelerini kullandı.

UVE ÜRETİYOR, KAL-MET 3 BİN NOKTAYA HİZMET VERİYOR

Fuarda UVE’nin sergilediği cihazlara değinen Mehmet Ali Mert, “Malzeme Test Cihazları,Çizik Direnç Test Cihazı, Dinamometre Kalibratörü, Tork El Aleti Kalibrasyon Cihazı, Kütleler Viskozite Kaplarını burada sergiledik. Gıdadan otomotive, beyaz eşyadan tekstile, inşaattan ambalaja, elektronikten kimyaya ülkemizin önder firmalarına daha kaliteli ve güvenilir üretim yapabilmeleri için yol gösterici olduk. Bundan sonraki süreçte de cihazlarımızı geliştirerek üretmeye devam edeceğiz.  Üretimimizin haricinde 3 binin üzerinde noktaya kalibrasyon hizmeti sunuyoruz” dedi.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 28 Nisan 2024
İmsak 04:25
Güneş 06:00
Öğle 13:06
İkindi 16:55
Akşam 20:02
Yatsı 21:31
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P