banner204

banner177

banner193

banner205

5,4 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM!

Akdeniz'de, Muğla'nın Seydikemer ilçesinin 80 kilometre açıklarında 5,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. AFAD, bölgede herhangi bir olumsuz ihbarın olmadığını açıkladı.

GENEL 25.01.2023, 16:23
5,4 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM!

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Akdeniz'de saat 15.37'de, Muğla'nın Seydikemer ilçesi açıklarında 5,4 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi.

Deprem 41,08 kilometre derinlikte meydana geldi.

Sarsıntı, Muğla ve Antalya'nın yanı sıra Aydın, İzmir ve Denizli'de de hissedildi. Depremin hissedildiği illerde herhangi bir olumsuzluk bildirilmedi.

Muğla AFAD kaynakları, bölgede güvenlik güçlerinin, muhtarların ve yerel kaynaklar üzerinden araştırmaların sürdüğünü belirtti.

Muğla Valisi Orhan Tavlı, depremin kent merkezinde de hissedildiğini belirterek, "Muğla ve ilçelerinde şu an için olumsuz bir durum yok" dedi.

Kriz merkezi kuruldu

Seydikemer Kaymakamı Yıldız Büyüker, "Kriz merkezini kurduk, bize gelen olumsuzluk yok ama jandarma ve muhtarlarla bağlantı halindedeyiz. Saha araştırmalarımız sürüyor" açıklamasını yaptı.

Depreme dair son durumu TRT Haber'e değerlendiren Büyüker, can kaybı ya da yıkım ihbarının an itibarıyla olmadığını söyledi.

AFAD: Herhangi olumsuz bir ihbar yok

AFAD'dan yapılan açıklamada, "Akdeniz açıklarında meydana gelen ve Muğla'nın Seydikemer ilçesinde de hissedilen 5,4 büyüklüğündeki deprem sonrası, an itibarıyla, olumsuz bir ihbarın bulunmadığı bilgisi alınmıştır. Gelişmeleri takip ediyoruz" denildi.

Bakan Kurum: Ekiplerimizle takipteyiz

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, depremin ardından  "Ekiplerimizle takipteyiz. Tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun" paylaşımını yaptı.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 19 Mart 2024
İmsak 05:38
Güneş 07:02
Öğle 13:17
İkindi 16:40
Akşam 19:21
Yatsı 20:40
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P