banner177

banner193

ERGÜNKENT İNŞAAT’TAN 10. YIL ETKİNLİĞİ ADANUR: ÜRETMEYE DEVAM EDECEĞİZ!

Başta inşaat olmak üzere yerel ve sosyal medya platformlarına yaptığı yatırımlarla adından söz ettiren, Bursaspor önceki dönem yönetim lideri, Genç İş İnsanı Emin Adanur, Ergünkent İnşaat’ın 10. yıl kutlamasında binlerce insan ve aileye dokunduklarını belirterek, “Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da büyümeye, üretmeye ve istihdam etmeye, Bursa ve ülke ekonomisine katma değer sağlamaya devam edeceğiz” dedi.

GENEL 04.10.2023, 17:38 04.10.2023, 18:04
ERGÜNKENT İNŞAAT’TAN 10. YIL ETKİNLİĞİ ADANUR: ÜRETMEYE DEVAM EDECEĞİZ!

İnşaat sektörüne 2013 yılında giren ve Bursa’yı ilk kentsel dönüşüm projesiyle tanıştıran, süreçte 3 bine yakın konut ve ticari alan kazandırarak kentin sosyo-ekonomik değişim ve dönüşümüne de katkıda bulunan Ergünkent İnşaat, 10. yılını kutlandı.

Dostluk buluşmasına dönüşen özel gece, İş İnsanı Emin Adanur’un ev sahipliğinde Bursa Sheraton Otel’de düzenlendi. Ergünkent İnşaat çalışanlarını, firmanın yatırımcılarını, iş birliği ortaklarını ve kentin siyaset, iş dünyası, spor, STK ile medya temsilcilerini bir araya getiren geceye, İstanbul sanat camiasının yıldız isimlerinin de katılması renkli görüntülerin ortaya çıkmasına yol açtı.

‘10 YIL ÖNCE BÜYÜK İNANÇ VE AZİMLE YOLA ÇIKTIK’

Gecede davetlilere seslenen, Türkiye’nin en büyük sosyal medya platformu İnci Sözlük ve EA Medya Yönetim Kurulu Başkanı İş İnsanı Emin Adanur hem kent ekonomisine hem de ülke ekonomisine ciddi katkılar sunmaya da devam edeceklerini belirterek şunları söyledi:

“10 yıl önce büyük inanç ve azimle çıktığımız bu yolda birçok projemizi hayata geçirerek koyduğumuz hedeflere bir bir ulaştık. Başta kentsel dönüşüm olmak üzere sektörümüz adına imza attığımız işlerle binlerce kişiye ve aileye dokunarak hem kent hem de ülke ekonomisine ciddi katkılar sunduk, sunmaya da devam edeceğiz. Bu bağlamda ülkemizin ve sektörümüzün gelişimi adına ihtiyaç duyulan her ortamda Ergünkent İnşaat ailesi olarak her zaman elimizi taşın altına koymaya hazırız” diye konuştu.

GECENİN ONUR KONUĞU DUYGULANDIRDI

Ergünkent İnşaat’ın gecesinde duygulu anlar da yaşandı. 6 Şubat depreminde İskenderun’da ailesiyle enkaz altında kalan ve 112 saat sonra bölgeye giden Ergünkent İnşaat makinaları tarafından çıkarılan Avukat Batuhan Dolmacı’nın özel konuk olarak katılması ve sahnede yaptığı konuşma davetlileri gözyaşlarına boğdu.

Bursa’nın siyaset, spor, iş ve STK temsilcilerinin de  katıldığı gecede, başta Bursa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Fethi Yıldız, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Sibel Özer, Vatan Partisi Genel Sekreteri Özgür Bursalı, Vatan Partisi Bursa İl Başkanı Dilek Çınar, MÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Alparslan Şenocak, DOSABSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Nilüfer Çevikel, Türk Dünyası Yörük Türkmen Birliği Genel Başkan İrfan Tatlıoğlu, BİLDEF Başkanı Ramazan Alp, TR Düşünce Kulübü Başkanı Ercan Yakut, Osmangazi Yörük Türkmen Derneği Başkanı Dinçer Akyel, Bursaspor eski yöneticileri Salih Güleç, Selim Yolgeçen, Bursaspor taraftar liderleri Mehmet Güzelsöz ve Raif Geniş ve pek çok davetli hazır bulundu.

SANAT CAMİASININ YILDIZLARI DA KATILDI

Sanatçı Gonca Vuslateri’nin sunuculuğunda, Behzat Gerçeker ve ENBE Orkestrası’nın dinletisinde, Banu Noyan imzası taşıyan organizasyona İstanbul’dan sanat camiasının ünlü isimleri Pınar Altuğ, Demet Şener, Cem Özer, Özge Ulusoy ve Tamer Levent’in katılması ise geceye ayrı bir renk kattı. Ergünkent İnşaat’ın 10. yıl gece pastası sanatçıların da katımıyla kesilirken, gece çeşitli dans şovlarıyla devam etti.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 28 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 06:01
Öğle 13:06
İkindi 16:54
Akşam 20:01
Yatsı 21:30
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P