banner204

banner177

banner193

banner205

Sağlık turizminin öncülerinden Vialife Estetik ve Saç Ekim Merkezi Artık Ataşehir’de Hizmette

Vialife Poliklinik Estetik ve Saç Ekim Merkezi sağlık turizminin öncülerinden olmaya devam ediyor. İstanbul Ataşehir’de hizmete girerek yeni yeriyle büyük beğeni toplayan öncü kuruluş 30’dan fazla hizmetle dikkatleri topladı. Kurum maksim müşteri memnuniyeti ilkesinden taviz vermiyor. Birçok ödül alan Vialife Poliklinik Estetik ve Saç Ekim Merkezi uzman kadrosuyla biliniyor.

GENEL 21.03.2023, 10:53 21.03.2023, 12:43
Sağlık turizminin öncülerinden Vialife Estetik ve Saç Ekim Merkezi Artık Ataşehir’de Hizmette

Vialife Poliklinik Estetik ve Saç Ekim Merkezi sağlık turizmine katkı sunmaya devam ediyor. Saç ekimi ve estetik alanında en iyisini sunmak için yola çıkan ve kısa süre içerisinde bunları gerçekleştirerek; Sultanbeyli, Gebze, Ankara, İzmir gibi şubeleriyle adından söz ettiren Vialife Estetik Ataşehir’de hizmete başladı. Yurt dışı pazarında varlık gösteren ve küresel estetik ve klinik tecrübesi bulunan Vialife Poliklinik Estetik ve Saç Ekim Merkezi, sağlık turizmi alanında önemli hizmetlerle dikkat çekiyor.

VİALİFE POLİKLİNİK ESTETİK VE SAÇ EKİM MERKEZİ PROFESYONEL KADROSU İLE HİZMETTE

Genel Merkez ve şubelerinde 30’dan fazla hizmeti doktor ve profesyonel uzman ekibiyle sunan seçkin firmanın başında sektörün önemli yatırımcılarından Bilal Parlak bulunuyor. Medikal estetik ve saç ekim alanında iddialı olan ve olumlu geri dönüşlerle ağını genişleten Vialife Poliklinik Estetik ve Saç Ekim Merkezi artık Ataşehir’de hizmet veriyor.

MAKSİMUM MEMNUNİYET İLKESİNDEN TAVİZ YOK

Sektörel olarak yenilikleri yakından takip eden Vialife, uzman doktor kadrosuyla hizmet veriyor. Vialife Poliklinik Estetik ve Saç Ekim Merkezi çevre il ve ilçelerden de çok sayıda misafir ağırlıyor. Sağlık turizmi alanında yatırımlarını güçlendiren kurumun yurt dışı ağı da hayli geniş. Çok sayıda yabancı misafir de ağırlayan Vialife Poliklinik Estetik ve Saç Ekim Merkezi sektörün niteliğini artırmanın yanı sıra zaman zaman avantajlı imkanlar da sunuyor.

Son teknolojik imkanlarla maksimum faydayı hedefleyen kurum birçok kesimden beğeni topluyor.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:22
Güneş 06:47
Öğle 13:14
İkindi 16:45
Akşam 19:31
Yatsı 20:50
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P