banner177

banner193

TÜRK KIZILAYINDAN İHTİYAÇ SAHİPLERİNE YARDIM

Türk Kızılay Bursa şubesi, bağışçılarının destekleri ile ihtiyaç sahibi ailelerin yüzlerini güldürmeye devam ediyor. Türk Kızılay Bursa Şubesi, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

GENEL 01.09.2020, 13:47 01.09.2020, 13:58
TÜRK KIZILAYINDAN İHTİYAÇ SAHİPLERİNE YARDIM

 Geçen kurban bayramında hayırseverlerin destekleri ile toplanan kıyma, kavurma, temel gıda ve yardım malzemelerinden oluşan yardım setleri ile ihtiyaç sahiplerinin yanında olan Türk Kızılay Bursa Şubesi, şehrin dört bir yanındaki ihtiyaç sahiplerini ziyaret ederek içinde bulunduğumuz yeni serbesti döneminde de yanlarında olmaya devam ediyor. Ziyaretlerde pandemi süreci ve yeni serbesti dönemini evlerinde geçiren çocuklar da unutulmayıp, oyuncaklarla mutlulukları paylaşılıyor.
Türk Kızılay Bursa Şube Başkanı Davut Gürkan’ın nezaretinde sürdürülen çalışmalarla bağışçılarla ihtiyaç sahipleri arasındaki köprü en doğru şekilde kurulmaya çalışılıyor. Çalışmalar hakkında bilgiler veren Türk Kızılay Bursa Şube Başkanı Davut Gürkan, Kurban Bayramında hayırseverlerin kurban bağışlarından elde edilen kıyma, kavurma ile birlikte temel gıda malzemeleri ve diğer ihtiyaç maddelerinden oluşan yardım paketleri ile ihtiyaç sahibi ailelere destek vermek maksadıyla yönetim kurulu üyeleri, çalışanları ve Kızılay gönüllülerinden oluşan ekipleriyle çalışmalarını aralıksız sürdüreceklerini belirtti.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:43
Güneş 06:14
Öğle 13:08
İkindi 16:52
Akşam 19:52
Yatsı 21:17
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P